"Dumpa honom!-Han vill faktiskt inte ha dig"

Jag sitter i solen och läser boken av teamet bakom Sex and the city. För vilken gång i ordningen vet jag faktiskt inte. Budskapet i boken är enkel o sanningarna är många. Helt krast kan man säga att om du inte får den uppmärksamheten och respekten av en man som du vill ha, DUMPA HONOM!! Du är värd bättre. Spar energin och kärleken till en man som förtjänar dig istället. För alla har vi ju val-så den man som inte väljer dig och ditt sällskap-ja, han vill faktiskt inte ha dig-vad sen han skyller på!!
Tänk att vi tjejer ändå behöver bli påmina om detta om och om igen, för att inte låta en man smärta ner ens ego-för det är väl ingen man som är värd det eller..??
Kan bara säga att ni tjejer som inte läst "Dumpa honom!-Han vill faktiskt inte ha dig" av GregBehrendt och Liz Tuccillo LÄS DEN!! Den är både kul och underhållande samtidigt som den faktiskt ger många sanningar som kan vara värda att påminna sig själv om-att tråna efter uppmärksamhet av någon som inte trånar efter ens egen uppmärksamhet är ingen optimal tillvaro.


Oavsett man eller kvinna, visa dem som du tycker om,att just DU tycker om att ha dem i ditt liv, så att de inte bär på en känsla att vara tagna för givna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0