En fredag på Lerums Sportcentrum

Har precis kommit hem efter att ha tillbringat hela dagegn på Jobbet, Lerums Sportcentrum. Det har verkligen varit en lång och rolig dag, med många järn i elden och mycket folk i rörelse. Både vad gäller personal och kunder. Personalmässigt är vi blandad kompott som också sträcker sig över olika åldrar. Vi är ett gott team och våran gemensamma glädje och känsla över våran fantastiska arbetsplats återspelar sig på våra underbara medlemmar. Trivselkänslan är hög på Lsc bland alla!!:)


Sandra och jag stod bakom receptionsdisken denna fredagskväll.



Fredrik en av Lsc:s personliga Tränare.
Förresten, vi har ett kanon erbjudanden nu under maj- ett komigång erbjudande på personlig träning-Så funderar du på hurvida badräkten har krymt under vintern,-boka in PT hos Fredrik så får han dig definitivt att komma igång med träningen så att du kommer i badräkten när det är dags för den!!:)


Amanda jobbade i lekrummet denna fredag kväll. Hon bjöd våra medlemmars barn mellan 3-10 år på både filmvisning, saft och popcorn.
Vårt bemannade lekrum är en sevice som verkligen uppskattas av våra medlemmar och deras barn. Ungarna verkligen älskar tjejerna som passar dem härinne!:)



Här är ytterligare ett erbjudande som finns hos Lsc nu- Riktiga PANG-priser på våra solkort!!! Passa på att investera i ett solkort nu-hållbarheten är 12 ånader, om nu svenska sommaren skulle bjuda på så mycket sol att det går att skaffa sig en vacker bränna utomhus just denna sommar.

Avslutar med en av våra fantastiskt duktiga utvecklande medlemmar: HANNA!!



Själv mötte jag Hanna redan för ca 10 årsedan- vid mitt köksbord faktiskt..en kaxig ung tjej..Från då till nu- Vilken utveckling den här tjejen har gjort!! Idag en en glad, sprallig och vältränad ung tjej!! Jag bli alltid lika glad av mtena med Hanna!! :)

I morgon mina vänner är det dags för stor invigning av ACTION-Parken bakom Lsc:s lokaler. Fullspäckat program i vår badmintonhall mellan kl.12.0-18.00. Uppträdanden,uppvisningar och tävlingar. Servering av både mat och fika finns att tillgå också. Så ta gärna med dig de dina på en utflykt till Stenkullen och denna invigning av actionparken imorgon lördag och slå dig ner och ta lördagsfikan vid vår servering!! Varmt välkomna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0