Morsdagstips att hitta hos Rallarrosen i Lerum

Vilken ljuvlig blomsteraffär vi har här i vårt centrum. Det går att hitta massa mer förutom blommor hos tjejerna på Rallarrosen.

Kolla in dessa radioapparater- Jag blev nästan kär i dem!! Vilken mamma skulle inte bli överlycklg av att få en sådan att ställa på sin altan i morsdagspresent??!!




Visst är den blommiga radion riktigt ljuvlig!! Och tänk att den är fullt fungerande!!!



För den som vill förära sin mamma med en smultronplanta till morsdag hittar man givetvis också detta, planterade i röda fina krukor på Rallarrosen- Kolla in så läckert att fylla en altan med!!



Tavlor med vackra motiv, eller som här med tänkvärda ord, liksom lyktor och ljus..En massa, massa ljuvliga ting och vackra blommor finner ni på www.rallarrosen.se !!









Så för er som inte har besökt Rallarrosen i Lerum tidigare, planera in ett besök och överraska någon ni tycker om med något vackert från denna ljuvliga affär!!





Som ni ser har Rallarrosen alldeles säker något extra vackert att förära alla oss fantastiska mammor med på vår speciella dag, nästa söndag!!- Själv älskar jag redan den blommiga radion och de röda smultronkrukorna.;)!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0