sumerar dagen idag

Har ganska nyss landat här hemma efter en lång men givande dag på jobbet. Vad jag trivs i min roll coachande roll som hälsokonsult. Vilken förmån jag har, att få var med på alla dessa människors fantastiska resor där de hittar sin jämna balans i livet. Att vara ett verktyg i dessa människors process och utveckling ser jag som en otrolig förmån! Vill du förbättra ditt välmående, gå ner i vikt och skaffa dig ett varaktigt resultat är Xtravaganza någonting för dig!  Xtravaganza står för kvalité!
Det blir inte så många mer rader ikväll. Jag känner mig trött och ska krypa ner i sängen. Jag har lite funderingar om hur kommunikation påverkar mig. Eller icke kommunikation. Hur tacklar man människor som väljer att inte kommunicera med mig i de beslut och förändringar som jag påverkas av?? Jag funderar på hur jag kan bemöta i dessa situationer så att jag blir av med dem. Jag letar verktyg helt enkelt och även för att besmässtra energitjuvar..Har så mycket annat som jag vill lägga min energi på än dessa människor och deras beteende. Som er, mina fantastiska Xtravaganza-kunder-er vill jag lägga all den energin som behövs föra tt ni ska knäcka nöten till just erat optimala välmående!!
I morgon stundar en ny fredag. Kvällen går åt till ett receptionspass. Det var ett tag sedan som jag stod där bakom en hel kväll. Det ska bli jätte kul! Kom förbi, vet ja och kolla in våra erbjudanden!
..tänk att jag har så goda vänner som alltid vill föreviga mig på bästa sätt..;)!!

Texter

Speciellt svenska texter ligger mig varmt om hjärtat. Som den bildmänniska jag är så ser jag ofta en bild till texten. Youtube är otroligt underhållande. Jag hittar så många gamla klipp och låtar som gör mig så glad att kunna höra om igen!!
Här, en underbar text
 
Jag var en liten flicka när Kenta sjöng den här låten, men jag faschinerades redan då av texten han sjunger- Lyssna och begrunna! 

En hälsning från varmare breddgrader

Så ringde hon då-min älskade Mandis pandis. För den som inte vet kan hag tala om att Cypern har betydligt varmare än vad vi har. Amanda har det riktigt super med sina kompisar från Fjällbacka. Och vad gäller semesterkassan för min lilla dam, så va det som jag väntat- större delen hade redan gått åt, trots att inte ens halva veckan har passerat..!!  Det var iallafall riktigt härligt att höra hennes glada stämma- för det hördes verkligen hur roligt hon har och hur bra hon mår.!!Oj, vad jag saknar henne nu, Och de andra tre också..

Här är de samlade alla 4 på vårt julkort 2007. Mina underbara tjejer!!

..akta dig för eld och djupa vatten..


 
En låt som för mig för med sig en känsla så underbar!! Avslutar mitt i solensken med detta klipp..eller, kanske blir det nåt mer från youtube innan en ny dag gryr..;)

Sensommar..hm..men mentalt är jag i hösten

Högsäsong på jobbet och stundande skolstart innebär menatlt att jag känner höst. De mörka kvällarna talar ju för detta också. Jag trivs att vara där. Hur är det fatt kan du undr? Efter dina regniga semesterveckor? Du älskar ju att ladda batterierna under solens sken och värme..? Jo, visst är de så. Det finns energikällor och det finns ENERGIKÄLLOR- för mig så finns de framförallt två och solen är den ena.. Men jag har en sådan trivsel i mitt liv och jag är otroligt tacksam för alla njutningsfulla och lärorika ögonblick soma mina val under de regniga semesterveckorna bjöd på. Jag är i solens sken nu! Jag är i värmen, närheten och rikedomen av något alldeles fantastiskt..!! Och vet ni, jag tar tacksamt emot allt! I love life!
Imorse när jag och mina stavar hade "egentid vid sådär halvsjusnåret, fkände jag en otrolig kick. Jag passerade Aspen, som alltid under min morgonsträcka. Imorse låg iallfall sjön spegelblank och morgonsolens strålar glänste i det alldeles stilla blå vattnet. Mäktigt och härligt på samma sätt! Jag andades in doften av morgonen och har hela dagen burit med mig denna mäktiga känsla av vilken fantastisk omgivning jag befinner mig och bor i. Jag längtar efter imorgonen och denna tidiga promenad!
Ett sms om att Amanda har det bra på Cypern kändes och skönt. Om än verkar tydligen inte 3ha någon täckning därborta..De små är hos sin far och Matilda hos sin. Det är jag och njutningen av Svante Thuresson och vänner på cd:n. 

Förresten välkomnar jag förtårs släktens lilla nytillskott iform av alldeles ljuvliga lilla söta "maja". Sysslingarna i Krlstads lilla kattunge!!
  Mitt i solkenet av det bästa!!


Bags and Boxes

Vad säger ni tjejer- Håller ni med mig om att ni liksom jag, gärna skulle vilja bli överraskad av någon av dessa presentförpackningar innehållande något fint..??!! :)
 
 Kolla in vad som mer finns att hitta på
 www.bagsandboxes.se  Jag kommer med fler favoriter som jag mer än gärna skulle ta emot för den som vill överraska mig..:)!!

Läs och begrunna detta du min vän..

Förmoda, anta och tro är inte detsamma som upplevelse och sanning. 
En upplevelse kan ju inte ske utan närvaro eller bemanning.

Tillägnat just dig full av respekt och kärlek!

Överraskande och vackert

 Är vad jag kan säga om alla presentförpackningar som företaget bags and boxes har till försäljning. Gå in och kolla deras underbara hemsida. jag återkommer med urval med bilder på otroliga möjlighetr till att ge bort ett t riktigt vackert paket full av överrskning. Gå in o kolla deras hemsida www.bagsandboxes.se Tänk den som fick ett sådan här fin inpackad present..;)!!!


Imorgon åter dags för LSC- jobb!!

Imorgon står dörren åter öppen för en härlig arbetsdag på Lerums Sportcentrum. Flera möten med både nya och gamla kunder står på planeringen. Desa möten ser jag definitivt fram emot. Jag får så otroligt mycket energi och styrka genom alla dessa möten och trivs definitivt i min yrkesroll!!

 En av mina programpärmar inom Xtravaganza


.."det finns människor som lämnar ett särskilt spår"..

ÄNDÅ
Hur skulle du kunnat veta,
det fanns inget sätt
och vi har för länge sen passerat
där det finns fel och rätt
Om jag hade vetat
det jag vet idag
skulle jag gått min väg då
och aldrig tittat tillbaks.
Om jag läst det sista kapitlet först,
om jag vetat hur allt skulle gå,
skulle jag älska dig,
jag skulle älska dig...ändå.
Och vi ar gått genom solsken
och vi har gått genom regn,
vi var nere och borta,
vi kom alltid igen.
Det finns människor som lämnar
ett särskilt spår.
Du går med mig idag
och du gick med mig igår.
Om jag läst det sista kapitlet först,
om jag vetat hur allt skulle gå,
skulle jag älska dig,
jag skulle älska dig...ändå
Om jag läst det sista kapitlet först,
om jag vetat hur allt skulle gå,
skulle jag älska dig,
jag skulle älska dig...ändå
                                             Mauro Scocco

Lita aldrig ens på en "säker avsändare"

E nära, kär vän- har rkat ut för det som inte får hända- DATORKRASCH!!! Han öppnade ett mail på facebook från en för honom "säker avsändare".. och kraschen var total. Den "säkra avsändare", meddelade efter vetskap om virusspridningen från hans mail, sina vänner att INTE öppna mail med avsändare av honom. För min käre vän var det redan försent...Så mina vänner-använd era virusprogram även vid "säkra källor"!!!

Datorer i all ära men så lätt det är att få "skit" i dem!! Så underbart det är att var i planeringen av en Mac investering!!

En något försenad frukost

När jag i detta nuet äter min fruskost, är jag övertygad om att de flesta av er nu är på lunchmålet. Som sagt min dag idag blev lite förskjuten av mina trötta ögonlock denna morgon. Vatten, GNLD:s omega 3 och svart kaffe blev en bra start innan dagens första promenad. Promenaden blev förresten inte tillsammans med stavarna som jag planerat. Gick istället efter min känsla, och drog med mig min granne Kristina ut i friska luften en halvtimma. Kristina tar förövrigt allt som oftast tillvara på njutningen av att vara utomhus. Hon gör ett fantastiskt arbete med sina barn och sina studier!! Jag är övertygad om att lite egen tid iform av vardagspromenader är ett sätt att ladda batterierna inför hösten även för henne!
NU har jag iallfall avnjutit en god frukost. havregrynsgröt med blåbär, linfrön, solroskärnor och lite mjölk. Där till ett kokt ägg och nu kaffe!
Tänk, jag som tills för nått årsedan inte trodde att jag någonsin mer skulle äta havregrynsgröt.. Och nu kan jag riktigt längta efter detta frukostmål. Att blanda frysta bär med havregrynen och övriga inredienser och sen koka upp till en fruktgröt, är otroligt gott. Ingen direkt planering eller tidsåtgång heller för oss som har kanppt om tid på morgonen. Äget kokas under duschtiden och gröten tar 2 min i mikron!!


Extra njutning är det med att ha just dessa blåbär i-de är dem som Wilma och jag plockade för någon vecka sedan.
 Tänk vilken fantastisk natur som finns här runt omkring!! Känslan av att ladda batterierna i skogen emellanåt, ja något som jag mår bra av- framför allt när det har regnat och jag med alla mina sinnen ta till mig allt det som som serveras i nyregnad skog och mark!! Testa och njut!

God morgon

..eller kanske nästan god förmiddag för en del. Kan säga att jag, enligt vad jag planerade skulle upp för ett antal timmar sedan..
Jag avslutade gårdagen med att bädda ner mig till filmen "Love actually". Jag skulle somna till den. Det var vad jag trodde alltså! Fast att jag har sett filmen förut, så var jag helt inne i alla ögonblick av kärlek som serveras i filmen och en hel del tårar rann ner förmina kinder emellanåt. Se den om du inte har gjort detta!!  God filmkavlité alltså iform av "Love actually" med Hugh Grant!!  " Love actually all around"... ta vara på ögonblicken!!

Just nu spelas här i mitt kök "Ändå" med Svante Thuresson och Sharon Dyall från plattan " svantes thuressons duetter" Resterande låtar kommer att lyssnas på under dagen idag också då mycket hemarbete står på spel!!
Jag säger också hejdå till sommaren 2009. Vädret och värmen säger helt klart att den är över. Skolorna börjar på torsdag och bokningar i höstkalendern är redan i full gång. Funderar du nu på att ta tag i lite träning och även kanske lite sundare matvanor. Eller en skön massage kanske. Ta kontakt med mig, så visar jag dig runt i Lerums Sportcentrums fantastiska anläggning- Med det stora utbud vi serverar i höst finns det garanterat något för dig!! www.lerumssportcentrum.se tele 0302-22890!!
Förresten, jag har en plan..den lyder så här..nej, ha, ha..det bjuder jag inte på än..
Nu har kaffet iallfall sjunkit och en stavpromenix står på tur!

Mer musikalisk njutning

Det var grymt häftigt att återse Magnus Rosén på scen,solo med sin bas, trots att regnet öste ner.. Det Magnus Rosén skapar på scen med sin bas är mäktigt-känns som om basen i hans händer också blir gitarr och piano på nåt underligt vis.
Så ni som vill ha en annorlunda och häftig musikalisk upplevelse-kolla in ett av Magnus Roséns solo-gig! Garanterat en höjdar upplevelse!!

Senare denna kväll bjöd Bohuslän big band och Victoria Tolstoy på sina tongångar på samma scen

Denna musikaliska genre har jag ingen direkt lyssnar vana av, och jag får skaffa mig detta helt enkelt.

Idag blev iallafall investeringen följande cd : Svante Thuressons duetter. På plattan är jag just nu " kär i låten" Blå vägen hem" med Svante Thuresson, Pernilla Andersson och Dregen. Grymt!! Plattan består av fler gäster som Nina Persoon och Plura bla. Jag är helnöjd med min investering och kan rekomendera den som en till samlingen för den som vill ha en skivsamling av god kvalité. " En salig man" med Svante Thuresson ska det fortfarande investeras i här, men jag fann den bara inte idag..


Fler små blir stora

 Detta är Jasmine 14-vår granne. Som liten en lugn, blyg liten tjej- som nu har vuxit upp och helt plötsligt blivit en tonåring. Med riktigt cool klädsmak! För att inte tala om hennes musiksmak!! Tänk va häftigt!! Lyssna vidare Jasmine, på all världens musik- det finns så otroligt mycket njutning att hämta i musik!!

Liten blir stor

I natt är det dags för den här lilla madammen-min älskade Mandis, pandis- Amanda!, att åka på sin första egna utlandssemester. Cypern och Aya Napa står på tur för henne och henns Fjällbacka kompisar under kommande vecka.
 Jag ser fram emot hennes hemkomst igen, då tiden kanske räcker för ett besök i Lerum hos mig och små syrrorna.. Klart att det är tomt utan henne här hemma- men också häligt att se att hon står på egna ben. Jag har ju också vart ung och åkt till Aya Napa- men jag var 18.. faktsikt var det jag och hennse pappa som åkte dit tillsammans.
Iallfall önskar jag dig, Mandis en underbart härlig semester med din vänner. Jag kan tänka mig hur fantastiskt vacker du kommer att vara brunbränd i ditt numera blonda hår!! Var rädd om dig! Jag älskar dig!!

Mer Europe..

Här kommer några foton till från fredagskvällen med Europe på scen. Mina kära grannar Kristina och Jasmine, stod längst fram under hela konserten!! Bra jobbat tjejer! Extra beröm till jasmine, 14 år som fick med mamma Kristina på konsert!!
Kan hoppas att den musikaliska njutningen har väckts till liv igen- Klart det ska bli många fler konserter för Kristina!! Jasmine har god musiksmak och jag vet att hon gärna skulle se grabbarna i 5th sonic brigade och även Mansons spelningar i höst. Så, ja- ta med Jasmine o gå på konserterna, Kristina!!:)

 Här, mina kära grannar under fredagens konsert!!

Mitt i natten funderingar

Jag sitter verkligen och funderar och berörs. Jag är känslomänniska och jag berörs och jag känner. Just nu brottas jag med känslan av maktlöshet och otillräcklighet..och välmående..
 Vissa av dagens ögonblick har jag berörts av mer än andra. Ett musikaliskt sådant ögonblick var gårdagens möte med Låten "En salig man" med Svante Thuresson. Jag ska inhandla den plattan imorgon-den berörde iallt! .."lita aldrig på en man"..Spännande text..


Dagen idag..

En massa nya upplevelser iform av nya möten, såväl mänskliga som musikaliska har dagens val bjudit på.  Magnus Rosén med sin bas-Så otroligt mäktigt! Victoria Tolstoy och Bohuslän big band- en ny musikalisk upplevelse som jag behöver "smaka" mer på. Min spontanitet fick användas för att möta och mötas i nåt som inte var planerat..
 Jag kan summera min upplevelse av Göteborgs kulturkalas detta år 2009 - Trots missen av ett musikaliskt möte, så har detta kalas helt spontant gett så många fler musikupplevelser än jag från början hade planerat. Jag har samlat en hel massa god energi från alla dessa möten och upplevelser.
Jag återkommer med bilderna från denna lördagens upplevelser av god kvalité av musik!!


..så vad hände mer

Jo, Europe stod som sagt på Götaplatsens scen. Vi och 100000 till såg och hörde dem. Eller vi såg iallafall-sån tur med sittplats på bästa parkett! :)
 Kan inte säga annat än att det var en makalös stämning under finallåtarna- Kolla in publik havet!!!


 Dennis och Micke, alltid lika underhållande.
 
 Kan säga att jag ligger i här vad gäller hårlängden..Här Micke o Magnus
 Lite cool nostalgi..!
 Fredagens nostalgikväll var nu till ända med god mat och dryck i trevligt sällskap, bland 100000 andra besökare på Götaplatsen denna afton!!


Den oftast så underskattade basen

God kvalité kan ibland vara att åka taxi istället för kommunalt. Så igår slapp vi undan all trängsel med övriga folk på stadens gator genom detta. Riktigt härligt att bara stiga ur precis vid uppdukat och reserverat bord!= kavlité av det goda? Javisst!
Qlaez, du är en gudagåva vad gäller upptåg av fantastisk god kvalité!
 


 

PÅ konzerthusets terass avnjöts igår alltså först en fantastiskt god Räksmörgås och några glas vitt. Allt till tonerna av Göteborg gospel kör och Nanne Grönvall på scen.Micke, Dennis och Qlez bjöd på en mycket trevlig stämning vid bordet denna kväll. Med dessa tre "herrar blev det givetvis mycket musiksnack. Bla om hur underskattad basen ofta är- och vi var helt överrens om hur viktigt och mäktigt basen är!  


När Micke och Magnus anslöt till bordet blev basens viktighet i musik ännu mer självklar- För Magnus Roséns   "gästspel" på operan för ett par årsedan, tillsammans med sin bas och balettakademin i "Reminiscence"- är bland det mäktigaste jag har sett och hört!


Så för er som vill vara med, om vad jag är övertygad blir, en mycket god musikalisk upplevelse- Kungstorget idag kl.16.00 Magnus Rosén och hans bas, som gästartist på scen!!

Nix, pix en promenad står på tur innan det ska hinnas med fika och stadstur. Massa, massa fler bilder från denna härliga fredagskväll som samlade till en överfull Götaplats, kommer om en stund- nu promenix!


Götaplatsen-ett folkhav med Europe på scen

Platsen var denna kväll uteterrassen vid konzerthuset. Isac och hans team bjöd på fantastisk service. Både vin och räkmackor var till stor belåtenhet. Europe på scen innebar att både Götaplatsen och avenyn bestod av ett ända stort folkhav. Inte det bästa ljudet , men ändå ett drag och en känsla att ha dessa grabbar på scen. En fantastisk trevlig kväll och återigen en musikalisk upplevelse-återkommer imorgon med bilder av allt o alla denna makalösa kväll på Götaplatsen! Nu dags för kudden..


Så tyst kan tystnaden vara

Funderade under min promenad på allt vad tystnad innebär. Både för mig själv och för andra. Mest för vad det innebär för mig själv.Tystand för mig kan göra riktogt jäkla ont, likaväl som tystnaden kan ge mig en otrolig sschuss till välmående. Hur kan det vara så? Kan jag lära mig att för hålla mig till tystnaden så att den ALLTID ger mig välmående...?? För varje dag som går lär jag mer om vad tystnad kan ge Fortfarande kan den göra riktigt,riktigt ont men jag är mindre rädd för den idag än förut och jag vågar idag förlita mig på tystnaden...

En funderare med kaffe..

Jag är allt en liten funderare. Började fundera mer på detta efter det att Åsa- min fantastiska jobbkollega och jag pratat några ord om hur man gör livet lite enklare för sig. Jag tycker verkligen om dessa små utbyten av ord och funderingar med Åsa emellan alla kunderna. Åsa är klok och duktig. Och alltid glad!! Och alladessa data- och sifferlösningar hon tillhandahåller. Wow- what a woman! :9 Ännu bättre är att Åsa också intruduserade mig i GNLD:s fantastiska värld. Tänk så bra jag är i min hy numera tack vare GNLD:s omega 3 som jag knaprar varje dag. Och allt jag hinner på mina 24 timmar/ dag. Kosttillskotten från GNLD har fått min kropp att få en energi som gör att jag idag kan ha ett myckre högre tempo och ta vara på varje ögonblick av upplevelse som bjuds utan att faktiskt prioritera bort något annat. Knäck den nöten ni..;)??! Tack Åsa för att du finns där med kunskap, kloka ord och en jävla humor!  Letade efter en bild på Åsa men nix pix, får fixa detta i veckan.

För att återgå till mitt lilla fundera-jag. Jag funderar på mycket och ofta Numera är det mer på möjligheter än ältande. Men det har tagit sina år av energi och tid. Men så mycket mer good feeling det är att spåna framåt än bakåt- testa ni som är fast i nåt där bak i historien- testa och acceptera det och gå vidare..
Inte sagt att jag därmed inte drabbas av sorg, smärta och ledsamhet, klart jag gör! Klart att jag också påverkas av omgivningens handlande-men jag hämtar hem mig själv så mycket bättre idag. Men jag funderar! I relationer av vänskap och kärlek händer mycket. Ibland säger också tystnaden mer än tusen ord. Jag funderar och känner av- En vän är för mig en som ser människan bakom orden, handlingen och tystnaden. Utan att fördömma, köra över eller pracka på sina egna val, så finns vännen alltid där vid ens sida och får mig att känna tillit! Har man någon gång kännt sig rejält sviken, så är jag övertygad att man genom åren har fått brottats också med tillitkänslan. Jag funderar ofta på tillit. Vad ordet betyder för mig och vem och vart jag känner tillit. Jag ska bjuda er på det, så småningom. Men inte nu.
Nu är min lilla funderar stund över liksom att kaffet har tagit slut. Dags att ta en förmiddags promenad, med lurarna på. Musiken-tillit- jo, faktiskt jag känner tillit till musik. Musiken får mig ALLTID att känna någonting och den går ALLTID att utforska. Musikens värld är för mig en stor och kreativ värld. Alla musikaliska möten jag på ett eller annat sett gör via lurar högtalare eller som publik, är för mig ögonblick av känsla! Det går alltid att hitta något i alla musik!
Kvällen i kväll bjuder på ett musikalist ögonblick iform av Europe på Götaplatsens scen. Det ska bli spännande!

Nu till lurarna och löparskorna och lite fortsatt fundering under tiden, måste jag erkänna. Tystnaden- vad ger den mig?? Att själv vara tyst och att drabbas av tystnad av någon som jag vill höra prata?? Hm..
 Min telefon full av musikaliska ögonblick
 Mina fantastikt sköna löpardöjor!


Kärlek..

Att känna kärleken och tacksamheten och inte låta handlingen vara det avgörande. Att inte låta sig bli nedstämd och ur gängorna pga någons hårda ord eller kanske av inga ord alls. Jobba istället med att se människan bakom orden eller tystnaden. Känn kärleken och tacksamheten till att den människa som du mött. Låt tanken på människan bakom orden eller avståndet bli en känsla som får hela ditt jag att vara glad ända in i själen.
Så oavsett om du är min dotter eller vän och ord eller handling inte är vad jag har att föredra- jag tänker till just i detta nuet och jag vet och känner känslan av er fantastiska människor..

Bladet är vänt och kapitlerna blir mer och mer innehållsrika. Varje rad är värd sin vikt. Allt i känslan av tacksamhet kärlek och respekt!

Jag är jag

Jag har gjort mina val idag efter det som är jag och min sanna rätt! Jag är glad stolt och lycklig!

.. I believ..

Nya rader ska skrivas

Jag låg och funderade länge igår under nattens första timmar. Idag är en dag som på sitt sett är speciell. Full med kommande upplevelser går jag den nu till mötes. Häftigt! Det ligger en hel del medvetna val framför mig. Genom att rätta in mig i ledet har jag också skapat mig en attityd! Och faktiskt är det så att vissa blad har jag nu vänt och det är dags att fortsätta på nästa sida med nya rader.
Nu bär det iaf av till skolan om en stund för inskolning för de små. Därefter LSC och jobb. Möten hela dagen, vilket också känns bra så här i start groparna för högsäsong. I eftermiddag ska jag och ungarna städa. Dags att ta igen med både skurborste och damsugaren och skapa ett skinande hem. Det finns mycket som ska städas ut. Någon musikaliska upplevelse av kulturkalaset blr det inte idag för våran del.
Här gårdagens bild återigen full av njutning!!

 

Lyssna, lyssna, lyssna

..det gjorde jag. om och om och om igen och sen knäckte jag nöten till att Marilyn Manson är riktigt bra!

Så gör som ja Lyssna på Manson om och om och om igen
 Det finns mycket som jag gillar i just denna låten- lyssna själva!! :)

Röd avslutning av denna tisdagskväll..

..japp glasen vid köksbordet  är röda, fylld med underbart rött vin och ur godiskålen sticker en och annan seg röd godis upp..mmmmm..njutning!! Marie-Louice och jag har avnjutit detta medans småtjejerna har lekt sina klä-ut lekar. En bra avslutning på en njutningsfull tisdag!Mina älskade trollungar-så ljuvliga när de är i lektagen!! "Mammas pussungar"!!

En tisdag full med njutningkänsla att ankra!!

Denna tisdagskväll avnjöts en underbar buffé på takterrasen till konserthuset, tillsammans med min goda granne Qlaez. Därefter stod vi på konserthusets balkong och sög in alla toner från invigningen med Robert, Wells och hans gästartister. Vilken känsla att stå där på balkongen med bästa tänkbara utsikt och avnjuta musiken med ett glas rött i handen!:)
 Här smakar Qlaez av den underbara buffén-som serverades enbart med gaffel trots innehållande bla kycklingbitar som skulle behöva delas med kniv..

Kreativa människor på scen och fler och fler anslöt i publiken.
 Vilket konstverk!!
 Pernilla Warberg och Robert Wells
 Albert Lee och Robert Wells
 Albert Lee
 LaGaylia Frazier, vilken röst!!
 Usikten till scen är inte att klaga på från denna terass
 - Bättre än tv-soffan!! :)

Invigningen till ända och mer musikalisk njutning har ankrats! Tack Q för en trevligt sällskap! Götaplatsen och dess scen får sig återigen ett besök på fredag, då grabbarna i Europe intar scenen! Barbados står som sagt på packhuskajens scen imorgon, kolla in dem ni som vill se ett gott gäng på scen! :)

Musik, musik , musik

Så var det idag dags för invigningen av Göteborgs kulturkalas 2009- kan undra vart solen tog vägen..?? Skulle gärna se att det blev lite uppehåll till eftermiddagen- jag känner inte riktigt för att dra på mig regnstället vid just detta tillfälle.. Resten av veckan bjuder på en massa musikaliska godbitar och annat smått och gott i Göteborg under kalaset. Självklart är solen välkommen med sin närvaro!
Utan att ha lusläst programmet är jag övertygad om att det finns något inom alla musikgenre att kolla in. I morgon vet jag att Barbados spelar på packhuskajen och på fredag blir det rock- Europe står på scen på Götaplatsen!! Förresten så spelar Eldkvarn på Fridas i Varberg denna kväll också.. Men nä, det får bli Europe!

Ikväll blir det iallafall invigningen med Robert Wells i spetsen!!
Barbados, Vadstena 2009-08-07


Här ett " färskt" klipp med Barbados som jag hittade på myspace.
Kulturkalaset och dess musikaliska utbud är definitivt värt sina besök! Så kolla in grabbarna i Barbados imorgon onsdag på packhuskajen och njut av deras breda reortear!!

Små kloka ord..

..tänk innan du handlar .
kanske konsekvenserna kan vara viktigare än handligen ?
det är dem .
Jag lovar , så testa .
ett försök gör aldrig skada .

I belive that you can fight for the best , so why don't ?

Dessa kloka ord och många fler finnsa att läsa på min älskade Matildas blogg http://www.matildahelenas.devote.se/ 

Matilda är min lilla konstnärs-själ, som är en guda-begåvning vad gäller sångröst, tänkvärdhet och att måla. Kolla in bilderna på fantastiska tavlor som hon har målat denna sommar när kreativiteten har sprödat. 
 

Ett underbart smycke design by Agneta Frank


I min ägo har jag nu detta fantastiskt halsband designat av Agneta Frank. Jag är mycket stolt över mitt nya halsband som är väldigt mycket jag i designen-helt i svart med ett silvrigt hjärta. Jag kommer att bära halsbandet med stolthet och har redan "ankrat" in en massa underbara känslor i det.
Jag har haft den äran att möta konstnärinnan Agneta Frank vid ett flertal tillfällen och jag är mäkta imponerad av hennes kreativitet och skapande. Kolla in hennes hemsida http://www.agnetafrank.se/ där ni hittar fantastiska skapelser av Agneta i både vad gäller glas smycken och konst.
När jag träffade Agneta tidigare idag fick jag ett tips om att gå in på den här sidan http://www.storalundbygk.se/ Så vad tycker ni är det dags för mig att återuppta golfandet...??
Nix nu några ord med Matilda, som just kom innanför dörren- det är visst några mirakalösa vinterskor som är på tapeten..

Njutning och kvalité av höga klackar

Visst, har jag en vana att spatsera runt i höga klackar. Jag trivs när jag har en sko med en snygg hög klack. Jag tycker att det är stilgt. Kvinnligt och sexigt, ja faktiskt!  Madonna imponerade stort på mig i sina alla steg som hon gjorde i riktigt grymt snygga höga klackar under konserten.Onda trötta fötter brukar jag inte drabbas av.Förutom idag och i går  efter konserten. Det är ej att rekomendera att stå på Ullevi plan i icke ingångna höga klackar. Jävlar i havet vad ont jag hade efter konserten!!!
Hur tar man sig sen då, mellan Ullevi och centralstationen när inte en taxi finns att uppbringa?? Barfota? Kan säga att jag gjorde ett försök- Det kändes som det var glas skärvor som stack under fötterna när jag beträdde asfalten.. Så det var bara att dra på sig klackarna i gen och sakta spatsera mot stationen. Katarina hade inte lika ont som jag men en viss trötthetskänsla fanns även i hennes små fötter. Sån tur att vi under denna låååååååååånga promenad kunde fokusera på annat och se det hela från den komiska sidan istället, trots smärtan. Föreställ er hur vi såg ut när vi gick där stapplandes..!!

Det blev ett glas avslutande vitt på centralen innan det var dags att ta pendeln hem
Mina så otroligt vackra skor- och min ONDA fötter- som har gjort sig påminda under hela dagen idag- Blåsorna under fötterna innebär att det är bomullssockor och mjuka träningsskor den närmasta veckan...Väl hemma i Lerum fanns ingen taxi att tillgå när vi väl hade stapplat oss till Taxi-fickan.. Sån tur att vi kunde skratta åt det hela iallafall och Tack snälla Jane, för att du kände för en åktur med dina "småtokiga" väninnor", denna lördags natt..!!:)

 Tusen tack, vackra Katarina för denna mirakulösa kväll!  Nu mina vänner, är det dags för att kurera dessa ömma fötter så att de klarar den långa arbetsdag som jag har framför mig i morgon!! God natt!

Madonna on stage- Ullevi 090808

Så stod hon där på scen framför oss. Ellsr stod- under tvåtimmar genomförde hon en pass på scen som INTE innbar något stillastående för henne. Du, är mästerlik, Madonna!! The Queen of pop-YES!!Tack, alla ni som var delaktiga på ett eller annat sett till att Katarina och jag tillsammans fick uppleva denna makalösa kväll på Ullevi- långt långt ifrån vår vardagliga tillvaro med jobb och småbarn! Ett extra tack till dig, Pontus!Madonna-vilken kvinna!" ingen panik- alla på en gång.."

19 år sedan jag stod i publiken och såg Madonna. Jag lyssnade mer på hennes musik då, än vad jag gör idag. Idag är jag mer imponerad av helheten av denna popdrottnings show. Madonna är över 50 år och visar att hon definitivt kan det hon håller på med. Ett bevis på målmedvetenhet och att allt är möjligt-det är attityden som krävs!!!

Njutning av Katarina och Madonna..

Vilken förmån denna lördag- att få njuta av bägge dessa kvinnor. Fantastiska och unika på olika sett!
 Katarina laddar plånboken inför Ullevibesöket

Innan det begav sig in på Ullevi och den stora planen stannade vi till på La Vacca och tog ett glas vitt i denna sommarvärmen som var
 Katarina en fantastisk kvinna-varm hjärtlig och så underbart rolig. Hon får mig att bli så glad på något märkligt sett. Och humor- japp, jag har träningsvärk i magen efter alla skratt!!
 Inne på plan..  
..Vi och "några" till..!


 Och så var det dags för Madonna att beträda scenen!! 
Mer av kvällen och dess höjpunkter strax, förberedelser för morgondagens jobb först..

Mer njutning och god kvalité

Hela gårdagen bestodd av ett ett fantastiskt sommarvarmt väder. I allafall här i västra delen. Helt underbart!! Jag älskar umgänget med solen!! Efter morgonen bland blåbären blev det till att snabbt packa i ordning kylbagen och badkläder. Allt för en dag vid Aspen.
 selma myser i solen..
.. och busar med kameran och sin mamma!!:)
Från strandens och solens njutning bar det sen snabbt iväg hem för dusch och ombyte.
Vid sextiden var jag sen redo för att möta Katarina på pendeln -in till den stora folkfesten med Madonna på Ullevi..


Redo för en konsert kväll på Ullevi!!


Lite sömn som vägs upp med en massa massa god kvalité

När jag var lite så plockade jag blåbär i skogen och gick hem till min mormor med dem. Hos mormor blev jag serverad blåbären på en tallrik med mjölk och en massa massa socker. Snacka om att förstöra den njutningen, näringen och kvalitén som sitter i bara ett endaste färkst blåbär..
I allfall så bar det iväg ut till blåbärskogen med grannarna och Wilma, tidigt denna lördagsmorgon. Det var ju mycket  god kvalité som stod på schemat att inhämtas denna dag.
 Min alltid så morgonpigga Wilma följde med till skogen, medans de andra syrrorna snusade vidare i sina sängar.
 Anna, tant Eivor och Wilma står beredda inför morgonens blåbärsplockning.

 De första bären blå har landat i Wilmas spann och hon strålar..
 Så otroligt duktig på att plocka min lilla prinsessa var!!
 För första gången i mitt liv använde jag en sk "bärplockare". Ja, hm..visst gick det fort att fylla hinken med blå bär. Men en hel del grönt följde med på köpet. Rensningen tar sin lilla tid efter plockning med detta hjälpmedel..
 Kan inte säga annat att detta var en fantastiskt underbar start på lördagen- och ni ser vad mysigt vi hade i skogen- här Wilma och Tant Eivor

 Min prinsessa!!!
 Tack Anna för att vi fick följa med dig till blåbärsskogen och ditt smultronställe, det gör vi gärna om fler gånger!!!
..strax bilder från gårdagens Göteborgsbesök och Madonna konsert..:)

Mäktigt, vackert och sexigt..

..MADONNA-igår på Ullevi!! Vilken kvinna och viken styrka denna 50-åriga Queen av pop har. Jag såg henne på Eriksberg för 19 år sedan också. Men den showen jag såg igår-ja den upplevelsen är helt annorlunda.
DE tvåtimmar som Madonna presterade på scen igår är jag mäkta imponerad av och hennes avslutande ord" No one´s gonna stop me-ever"- ja de sitter kvar äeven idag!!

Så ni som nte såg Madonna på Ullevi igår-ta chansen idag. Även om det inte är just din vanliga musikfavorit, så är det väl värt att vara med om denna upplevelse- Det är verkligen en kvinna med en jävla pondus som står på scen!

Kvällens alla bilder kommer under dagen. Nu måste jag kurera mina fötter-höga klackar under hela konserten och promeader på stadens gator-ja, det känns..

Blir jobbnågra timmar med Xtravaganza möten-Underbart!!
Lsc:s Höstschema finns på plats både i receptionen och på hemsidan- www.lerumssportcentrum.se - Kolla in vårt utbud av höstens alla klasser-här finns mängder av kul och varierande träning!! Testa!Fredrik och Catrine stod fr upphängningen av nya schemat.

Är du min vän..

Om du är min vän-lämnar du mig då själv, när jag är rädd för ensamheten?
Om du är min vän-finns du då vid min sida när det blåser storm?
Om du är min vän- torkar du då mina tårar när jag är ledsen?
Om du är min vän -får du mig då att skratta istället för att gråta?

Om jag känner dig vid min sida-fast att jag gör fel
och om jag känner dig vid min sida -när jag går motsols
och om jag känner dig vid min sida -när mörkret faller på
och om jag känner dig vid min sida -innan jag behöver sakna dig

ja, då är du min sanna vän som alltid vill få mig att känna mig betydelsefull
ja, då är du min sanna vän, som visar mig kärlek i allt jag gör
ja, då är du min sanna vän som alltid visar mig väl
ja, då är du vän till en vän som alltid också finns där för dig

Dagens komihåg!

Unga söta Catrine bemanade LSC:s reception, större delen av denna varma fredag. Catrine är alltid glad av sig och piggar upp sin omgivning med ord och handling. Idag samtalade vi en del om er grabbar-ni där från den där andra planeten..;) Det visade sig att både Catrine och jag har läst samma bok som vänder sig till oss alla tjejer- Den där strängt upptagne mannen som på något jävla sätt ändå fastnar i våra hjärnor-DUMPA HONOM!!- Den man som är intresserad av just dig, ser till ge av sin tid ill dig. Fler mycket väl tänkvärda goda råd och komihåg finns att hitta i "Dumpa honom- han vill faktiskt inte ha dig", och en j-a massa humor. Nån som känner igen sig i vad boken beskriver..???


Attityd

Jag fixar mycket v det omöjliga genom att skaffa mig en attityd till det. Jag utmanar mig med det omöjliga i vissa lägen genom min attityd och känsla. Idag fick jag en såndär riktigt "good feeling" av att jag verkligen är rätt i min roll yrkesroll.
Papper, penna och några uppgifter - gav mig idag ett härligt stort leende vid mötet med Madde idag!! Känslan av det ögonblicket har jag ankrat!! De där små orden att mina deltagare har sett fram emot träffen med mig efter sommaruppehållet-Underbart!! Tack!! Ord som ger känsla. verkligen!!
Likaså som det där små orden i sms:et från syster yster precis innan arbetsdagens början och den spontana kramen från Qlaez. Vilken good feeling det ger att ha er fantastiska vänner!!!!

En häftig känsla är också att min tatuering fick berömmande idag och att några av mina kunder och läsare har genom ord och bild här på bloggen förstått vilken fantastisk duktig tatuerare och kontnär Mattias är -och ska låta sig tatueras av just han!! Så fler som vill Mattias och Black Rose Tatto i Partille- skapare av mitt konstverk på benet!!
 

Återigen ett bildbevis på Mattias yrkesskicklighet!! Givetvis ska han få visa mer av den varan på mig!!:)


Dagens jobb är tillända och jag är much more om än, ännu rikare än förut..de ni:)!!

Yes, vilken kick. Vilken nystart att möta mina fantastiskt underbara Xtravaganza kunder igen! Vilken resa och vilken utveckling ni gör!! Jag återkommer om en stund med mer om detta, efter lite kvällsfika med Herr Johannesson.
 ..Som en storebror, klok och förståndig.. Dennis en trofast vän genom åren..Nu kaffedags- hörs om en stund!! :)

Jag är en rik kvinna..

Ja, så e fallet! Jag har en rikedom som heter duga! Ska berätta mer senare..Nu åter dags att den fantastiska yrkesrollen som hälsokonsult på Lerums Sport centrum- Kom gärna förbi min arbetsplats- En fantastsik friskvårdsnläggning som där det finns det mesta för kropp och själ!!
 Här är jag igen, en mycket rik kvinna...de ni!!:)

Dagen till ända

..och imorgon ja, mina vänner då kör vi!! Nu gäller XTRAVAGANZA-mental träning, rörelseglädje, mental näring och god energi och vi går alla en fantastisk höst tillmötes. Väl mött allihop på www.lerumssportcentrum .där du även kan äta en god lunch!!Syns imorgon!!

Sista dagen innan vardagen åter är här

..större delen av juli månad har bestått av ett icke varmt och soligt Sverige och nu, just idag, dan före dan, verkar vädret vända och Sverige blir ett sommarvamt land igen. Ändå känns riktigt gott inom mig att köra igång imorgon och träffa mina fantastiska Xtravaganza kunder. Jag bär med mig mycket här inom mig från just den här sommaren. På utsidan har den satt spår i form av min super super snygga tattoo på benet. Här är den igen, ni som inte sett den


Jag är mäkta stolt över att ÄNTLIGEN har fått till en tatuering. Tack- ni som gav mig modet att ta detta så länge tveksammma steget. Och mycket mycket tack till dig , Mattias för ditt skapande på mitt ben- I´ll be back..and you know what to do??!!


Här han, Mr tatoo man-MATTIAS på Black Rose Tattoo i Partille. Vilken konstnär!!

Kvalitéts tid med Katarina

Medans ungarna lekte satt Katarina och jag på bryggan och lapade sol o bublade om allt och inget
 Någon snällare människa än Katarina går knappt att tänka. Jag blir varm om hjärtan av att ha henne som vän och få ta del av hennes snällhet. Vi har en del band som stärker oss samman på nåt sätt- ensambarn bägge två. 2 kullar barn med olika pappor. Hon är som en varm och snäll "storasyster", som många gånger kommer med mycket kloka förstående ord!
Dagens stora överraskning är att på lördag, ja då ska Katarina och jag ha alldeles egen kvalitetstid helt utan våra små prinsessor. Och det tillhör inte vanligheten!! Gissa att vi ska ta vara på denna lördag och göra något alldeles, alldeles speciellt..!!!!Ni ska få se och ta del!! Jag ser med spänning fram emot lördagens arrangemang med dig,min underbara vän Katarina!

Sadlade om och njöt av badet denna dag..

Vad nöjd jag känner mig när efter mitt val att hoppa över mina planer på att sommaren var över för gott denna dag.
Jag tog istället tag i nuet och njöt av sol och bad vid Aspen tillsammans med småtjejerna, Evelina och Katarina, denna sommarvarma augustidag
. Wilma är verkligen ett " vattendjur". Hon älskar att både vara i och under vattnet och har alltid gjort detta. 
Här är det Selma som djävt hoppar i
 
Och här Wilmisen!

Mestadels lekte Evelina och Selma sina lekar i vattnet..


..medans Wilma fortsatte att stå för hoppen
 


Ett ögonblick av sommar och överraskning

 Kola in vilken överraskning som väntade efter det att vi tog vara på sommarvärmen som kom idag, trots att jag hade bestämt att sommaren skulle vara över för min del-Det gäller att ta tillvara på ögonblicken av njutning..

Iallafall efter dagens tripp till Aspensbadplats möte min granne Anna mig med denna skål av nyplockade blåbär. Vilken överraskning och vad glad jag blev!! Tusen tack, Anna för din generositet. Jag älskar verkligen dessa bär fulla av antioxidanter!! Dagens sommarbilder från Aspen kommer under eftermiddagen..Vilka hopp-ni ska få se!!

Att lägga till fakta till känslan..

Jag är en känslomänniska. En riktig sådan! Oj vad jag väljer rätt när jag gör valen efter känslan som finns i stunden. Men ibland, har jag lärt mig, så blir tillvaron ännu mer optimal om jag bromsar till och stoppar in en liten bit fakta i mina beslut..

Som nu-jag fick ett fantastiskt erbjudande om att följa med till Simrishamn? över dagen, för att titta lyssna på ett musikaliskt höjdargäng. Känslan säger SJÄLVKLART, spontant och ytterligare en musikupplevelse rikare- men ja just det, jag har 3 sovande barn här hemma och imorgon börjar jobbet.. och att åka 37 mil enkel väg just idag, nja..Så idag just var denna fakta väl värd att lyssna av, och jag är på det klara med att jag kommer skapa mig fler tillfällen till musikupplevelser framöver!!
Förresten jag som skulle  investera i inköp idag. Hm..konkurrens med solen..det får bli senare under dagen!

Letar just nu efter en 5th sonic brigade t-shirt till Wilma..Finns det ingen sida som en sådan går att inhandla?? För här spelas "the Whoo song" kan jag säga. Och visst är den bra!!!
Så gör som Wilma och oss övriga njut av grabbarna i 5th sonic brigade och " the Whoo song". Så letar jag vidare efter 5 th sonic brigade t-shirt..

Solen skiner

Idag är det varmt! Härligt varmt och solsken-Underbart. Morgonkaffet smakar sådär riktigt jäkla bra just idag. Vilken härlig känsla. Jag skummar igenom kvällstidningarnas löp på nätet och fastnar för två artiklar i dagens Expressen. Denna ena där Lotta Engberg gör ett uttalande om sin "superkropp" vid 46 års ålder"En bra man är den bästa motionen".Jag skrattar för mig själv- det där var kloka ord av en vacker kvinna!
Jag läser vidare och ställer mig definitivt bakom hennes ord om att det bästa knepet för att hålla sig i form är att må bra i hjärnan "Mår man bra där uppe, så funkar ofta det andra också". Så sant, så sant!! Jobbar du upp den där underbara känslan över att ha förmånen att ha ansvaret över just ditt liv- ja då kommer du långt! Då ser du också vilka verktyg som just du ska ta till för att kunna skapa dig just ditt optimala jag både på in och utsidan.
En av grundstenarna till alla varaktiga resultat inom Xtravaganzas kunder är just den mentala träningen och utvecklingen, är jag övertygad om.

Den andra artikeln som fångar mitt intresse denna soliga morgon handlar om hur svenska kvinnor vill bli tillfredställda. Fem svenska kvinnor säger sitt. Intresse och uppskattning i ord och handling, är det en som gillar. Likaväl som rutinsex före läggdax går bort. Förspelet av kyssar och hångel får en annan kvinnan att vilja ha mer. Sist men inte minst har ömsesidighet av att dominera och låta sig domineras stor betydelse för en,allt utifrån perspektivet av tillit.
Själv är jag av åsikten att det ena inte utesluter det andra- självklart kan jag dominera, men om jag INTE får det visade intresset av uppskattning-ja, då går det bort!! Det är för mig lika avtändande som rutinsex innan läggdax..Kombinationen av kyssar, hångel och tillit passar mig mycket bättre..;)
Ooops, nu har jag allt bjudit på mig själv denna morgon..
Så vad passar er, berätta..


Något nytt, o visst ska jag lära..

Japp, fick en idé och en känsla. Imorgon ska jag inhandla, något nytt som jag ska öva och lära..Gissa de ni?? Kan nämna att det återigen handlar om en utmaning-precis som det ska..;)
Inte lika utmanande men väl så inväntat för en del- fler bilder från Restaurangfestivalen  Här är några till i folkvimlet
 En partypatrull bestående av Jörgen, Liselott, Micke och givetvis Dennis Johannesson i spetsen
 Herrarna Rhodin och Gimdal var inte igår jag stötte på
Nöjda med läget verkar Janne och Thomas vara denna kväll!!
 Likaså Marie-Louise, Annika och jag!

Det finns några fler bilder från denna kväll men nu är timmen sen så resten blir imorgon.. fick för mig att jag nog fångade även mitt älskade kusinbarn Tehrese på en bild..hm..:) godnatt!!

Lugnet har lagt sig

Känslan av att sommaren är förbi och hösten är här, är så nära som det går. Klockan är inte mer än halv tio och det är mörkt ute. Sommarvärmen, ja det var några veckor sedan som den försvann och semestrarna börjar lida mot slut. 
Jag sitter i ljuset av 2 levande ljus och bara suger in mig av lugnet efter dagen med Ungarna. Amandas saker har liksom hon själv gjort tidigare i sommar, flyttat iväg till hennes pappa. Matilda har flyttat hem igen.
Imorgon är sommaren slut för min del. Jag har bestämt mig för det. På torsdag börjar jobbet och imorgon ska gå åt till en hel massa förberedelser både inför jobb och här hemma.
Jag ser fram emot den här hösten och min väl valda steg på min väg. Jag vet vart jag ska, and I love it!! Jag kanske inte är alla till lags med just mina val- men jag vet att när känslan finns där inom mig- ja, då är det rätt för mig och blir också så bra! Min kärleksaffär till livet- ja, det är en förmån jag har att känna den känslan! Jag kommer sitta här i stearinljusetssken i några timmar till..Jag njuter av lugnet, tystnaden och mina egna tankar, funderingar och känslor. Jag leker lite med orden, raderar några, kladdar dit några igen och mina känslar sätts på pränt. För det är så att varje liten rad är skapat av en känsla jag har inom mig som behöver uttryckas. Detta är kvalitéts tid för mig själv. Min egen tid med mig själv.  Emellanåt avbryter jag mina tankar med att lyssna på ett och annat musikaliskt alster. För vad vore kvalitétstid utan musik?? Under mina tidiga tonår klinkade jag lite ackord på min gitarr och satte faktiskt ihop text och musik några gånger..bla tillägnades Hasse Carlsson, sångaren i Noice när jag var 14, ett av mina alster..mysiga minnen! Idag är gitarren undanstoppad för längesedan, iallfall för mig. Kanske den kommer till användning för Matilda som har en röst och ett gehör som få!!
Det finns alltid något i allslags musik har jag lärt mig, och lyssnadet ger mig en sådan otrolig glädje inombords. Kan nog säga att jag många gånger hittat både styrka och kraft i musik.!  Så här sitter jag nu-som en ensamvarg-njuter av kontrasterna mellan det stilla lugnet och tystnaden runt omkring mig, och all salig blandning av musik som bla finns att hitta på my space.
http://home.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user

Ta er en rundtur bland "mina vänner" på min myspce sida och lyssna på all världens musik!!

"det är väl bra o va lite galen.."

..är det de som krävs för skapande av bra musik som detta??
Fortsätt då grabbar och va så galna som det bara går- för det här är bra. RIKTIGT BRA MUSIK!!
Kolla in klippen med 5 th sonic brigade från nyhetsmorgon, Investera sen i deras cd som är super! 
  http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?renderingdepartment=2.34562&videoId=1.1116938

  http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1116922
 
http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1116818&renderingdepartment=2.34562

Ett leende värmer så många fler än en sur min..

Visst är det så!! Och jag tycker om att le. Jag tycker om att ge andra av mig i det som de behöver för stunden. I leenden och värmande ord. Jag vet att det är behövande och ger välmående. För min egen del ger det också en form av enrgikick. Men jag behöver mer.Vad får den leende Annelie att le?? Ja, det kan man undra...
Spontant hittar jag massa saker som INTE får mig att skratta och le, snarare tvärtom. Men nu ska det fokuseras på det som får mitt ansikte att sprudla upp i ett varmt leende som båda jag och andra i min närhet mår bra utav.

1. Mina ungar. Självklart finns det stunder ihop med dem som INTE just i ögonblicket får mig att le- men genom att dra lärdomar och titta på alla möjliga och omöjliga situationer mina fyra fantastiska tjejer har berikat mig med, blir jag alldeles varm inombords och ler framör datorn full av känslan att vara mitt i kärleken till och från dem!

2. Mitt liv, mina erfarenheter, min framtid. Det är med stolthet som jag sprudlar ut i ett leende över att ha förmånen att vara den som äger nyckeln till framgång i just mitt liv!

3. Mina vänner- ni mina trofasta. Ni som berikar mi med erfarenheter och dialoger. Ömsesidig kravlöshet utan handlandets värdering! Alla stunder av tokiga, galna, allvarliga och berikande ftillsammans med er får mig att le
4. Musik, musik, musik- tack alla ni musikskapare. Hur många leenden har ni fått mig att skina upp i genom lysnandet av era alster. Samspelet mellan text, musik och producent!
Musik e nog det bästa jag vet! Och jag vill definitivt lära mer av kunskapens människor inom detta område! Det är ett varmt leende av trivsel och välbehag som sprider sig över mitt ansikte när jag tänker musik och dess miljöer!! Leende ger jag er alla musik skapare massa kärlek och respekt!!
5. Ord. Texter. Tänk alla vackra dikter som jag läst genom åren. Orden som jag ritat ner för mig själv- Så många leeenden jag lett när jag suttit här framför datorn och lekt med orden. Och tidigare genom åren med penna och papper i min hand. Jag ler- Hur många gånger har jag skrivit just den där fantastiska texten..!! Jo, faktiskt-jag har många text-uppslag liggande- ibland tar jag fram dem- och skiner ut i ett leende. För alla har de ett gemensamt- Jag, mitt liv-mina erfarenheter-det finns ju där alltihiop i mina texter- jag ler igen!!

6. Männen-de berikade männen i mitt liv...Alla situationer med dem, har definitivt inte varit berikande med leende av mina läppar-men idag tar jag tillvara och ler-det är mitt val-att le åt de som har passerat och framför allt att berika dem som finns här nu med varma betydelsefulla leenden, som polare, som vänner, som.. och som...;) Värme och kärlek till er alla och mest till några och någon..;) Värme, glädje, bus, spänning och massa överraskning får också platsi detta leende till er!!

Hepp, nu får det allt vara bra för idag- men mitt leende ja, det sitter kvar- ämnat till dig..;)
 Här är jag. Puss

Energikick

Jag har tidigare påannonserat betydelsen i att påminna människor om dess betydelse. Ett sms till mina nära o kära istället för inget när tanken på dem gör sig påmind är att rekomendera. Att helt plötsligt få ett eget sms nerdimpande i sin telefon om min betydelse för någon - Ja, den är en energikick utav bara den!! Sparade och väl bevarade i mina tankar finns några av dessa sms som jag med stolthet bär med mig och dessutom stärker mig själv med när jag gör val mot livets törnen och inte ser allt sådär soligt ljust..
Just idag fick en god vän o i mina ögon klok och intelligent människa ett sms av mig med ett lycka till i dagens inte alltid smidiga val. Det ger mig energi att få ge de där orden som jag känner behövs, lika väl som det ger energi att få sms tillbaka med att det är upphöjande att få de där ibland små korta sms:en. Ord mina vänner, ord är viktiga!! Skicka iväg de goda orden till dem du ägnar en tanke denna dag- som en glad överraskning.. Vem f-an går inte igång på en överraskning..!!
Om vi ska prata om överraskningar så gillar jag det! Jag går verkligen igång på det okända spännande och överraskande- vem är  människan bakom visiret?? Vad finns det för egenskaper där under..?? Som små betydelsefulla sms överraskande och helt utan förvarning..
..här mer uppe i känslorna som skapas av ett musikstycke..
.. och åter till verkligheten with a smile on my face..


Just idag e jag stark..

..kommer ni ihåg Kentas gamla slagdeng.. Om inte, så hör du den när du ringer till mig..Lyssna på texten!!
Just idag är jag stark, just idag mår jag bra..sug in de orden och stoppa där! Förvalta dem inom dig o känn efter hur j-a bra du mår!! Inkludera de sk semesterkilona som satt sig runt midian och ändra ditt tänk istället för att jo-jo banta. Ändrar du ditt tänk är jag också övertygad om att du verkligen kommer att må så bra som bara du kan med eller utan extra kilo på magen. Det är också först efter tankarnas ändring som du kan skaffa dig ett varaktigt resultat på ditt välmående.
Låter det spännande??
Hör av dig till oss Hälsokonsulter inom Xtravaganza på Lerums Sportcentrum så får du veta mer. Själv börjar jag med mitt spännande arbete inom Xtravaganza på torsdag. Jag möter så många människor i mitt jobb som alla genomgår en fantastisk resa inom Xtravaganza och når dit de själva vill nå. Och jag, ja jag har förmånen att vara ett verktyg på deras väg mot mål.


Tel 0735-135280 så hör du Kentas låt och kan få mer info omXtravaganza av mig!

Bilderna från Restaurangfestivalen..

..jo jag har ju en del fina bilder på MÅNGA glad ansikten att känna igen och skåda..:) Nice va??
Själva tillställningen i sig, ja- jag kan tycka att det borde vara fler intressenter och mer sammarbete bakom detta arrangemang för att skapa både känsla och attityd för att detta är en restaurangfestival som heter duga..


Lite bus på altanen innan restaurangfestivalen fick sig ett besök.

Ser man på-den äldsta dottern är på festivalbesök..:)


Glada gossar i form av Dennis o Micke. Och Mia såklart!

Nix, pix nu ska här sovas i några timmar innan de små liven vaknar igen och en ny dag är på språng. Fler bilder på fler glada från Restaurangfestivalen kommer imorgon..

Intensiv,nära och stark

..kärleken mellan mig och tjejerna. Som ensamförälder med fyra små liv omkring mig samtidigt periodvis,blir det att vi lever tättt, tätt , tätt när tjejerna är hos mig. Ibland kan jag bli mäkta trött på att de, så små de än är spelar ut mig totalt- lika väl som jag kan gripas av en smärtsam saknad och rastlöshet när jag inte har dem runt omkring mig. Helt klart är jag många gånger mer effektivare när alla fyra är hemma och jag har fullt upp med jobb. <långa dagar och dagis och mattider som ska passas- men jag syr ihop. Jag tillhör inte soffliggarsläktet..
När jag inte har ungarna har jag möjlighet att skjuta mindre viktiga saker till morgondagen och ytterligare en dag.. Så kontentan av detta lilla resonomang är helt klart- <jag är en morsa-faktiskt i mina bösta år..;) med 4 helt underbart diamanter till ungar- väl slipade dessutom;),Tacksamt lever jag gärna mitt i denna intensiva, nära och starka kärleken som finns.
 Ett hjärtan till dig Amanda, och till dig Matilda, till dig Wilma och till dig Selma

Jag skapar mig känslan

Regnar, det gör det ihärdigt denna dag. Eller rättare sagt, har inte större delen av sommaren regnat bort?? Det var ett tag sedan nusom den där underbara solen stekte på min sommarbruna hud..
Hm..fast jävlar i havet-jag är så nöjd med valen jag gjort denna sommar mitt i en "vattenpöl"- Min tatuering bär jag med stolthet och påminner mig om glädje och kreativitet!
Jag gör allt för att känna den underbara känslan som just jag kan känna- och här är den, den finns här trots regn och rusk, vattenpölar och grå himmel. Jag fortsätter mina steg med stolthet och rakrygg-vilken känsla- dam it-så underbart att vara bärande av känslan av kärlek- Vilken föråga att ha denna känsla!
Oops ett sms- tack, du arbetande männsika som tar dig tid, trots återkomsten i vardagens kneg..Tack!

Wilma o jag

..sitter vid datorn och gör lite av , ni vet de där måstena, som man egentligen inte brinner för- men som sagt som jag ändå måste välja att göra. Oops så har jag min underbara 7-åring bredvid mig vid köksbordet- Hon vill att vi lyssnar på musik och kollar in "coola video". Så mycket njutning vi har i detta nuet när vi lyssnar o kollar alla musikskapares allsters, jag och Wilma! Tänk vad fattigt livet vore utan all musik!!
 Min älskade Wilma o jag har kvalitetstid med all världens musik!! :)

Vilken lyckad kombination- Bäckman, Wennborn och Mr. Johansen!!

Kolla in, lyssna och njut av denna proffsigt snygga och vackra video- Jan Johansen och "FRI"


Vilket samspel av text, musik och Mr Johansens röst!! Så här ska bra musik låta!:)

RSS 2.0