Kizz

Avslutar kvällen med att lyssna igenom gamla kizzlåtar som jag har liggande på min dator. Mmmm blir allddeles lycklig av att höra låtar som "Detroit rock city", "I was made for loving you" och "Hard luck woman". Youtube har en del att erbjuda här också.
Kolla in och njut!!


Jag kan också rekommendera "Hard luck woman" i den här tappningen- Barbados och Pp vid micken-Nästan i klass med orginalet!! "Hard Luck Woman" Barbados Motala 2008-07-04


Finns det något bättre än bra musik..

Tonårs tv

Rosing på tv och mina tonåringar är bänkade. Ja, vad ska jag säga. Är det det här som kallas kärlek.. Hm..   Föredrar nästa program- de desperata husfruarna med Terri Hatcher i spetsen som Susan.

Visst är hon vacker som få?!!

Yes it's springtime!

Det känns verkligen att våren är kommen. Trots att det var en mycket tidig morgon då jag gav mig iväg hemifrån denna morgon fick vinterjackan hänga kvar och det blev en tunnare som togs på. Gud så skönt att det verkar dags att ta på sig lite mindre kläder när man går utanför hammet. Och vad skönt det blir i vår hall förrsetaen, när vinterklder kan packas undan-Med fem tjejer i familjen så har vi ett jäng skor och jackor hängande i hallen under vintersäsongen. Till helgen ska detta packas undan för säsongnen. Optimistiskt? Kanske, men det är inte svårare än att man får ta en tjocktröja under vår jackan om man fryser..

Har haft strulgt värre med internät här under kvällen idag också-men vet ni-JAG fixade detta själv. Fast hur jag gjorde, det har jag ju ingen aning om förstås. Men bra blev det iaf!!:) Jag ankrar känslan av hur nöjd jag är med min insats och hur bra resultatet blev!! Ska ta en sväng och hämta Matilda hos en kompis och därefter krypa ner i ett härligt skumbad och bara vara en stund och låta tankarna strömma fritt. Återkommer säkert senare med nya friska tankar och ideér som frodats i ett avkopplande bad..

En räddare i nöden..

 KOmmer hem idag efter en arbetsdag som varat ett antal timmar. Har planerat kvällen med att fixa räkningar och annat kravs på datorn. Skriva rent en del jobbfunderingar var tanken också. Vad har hänt då? Inte tillstymmelse till kontakt med nätet-Hur många gånger jag sen än startade om hade mig, så nix pix- Det funkade verkligen inte. Bytte fokus o koncentrerade mig på tvätt och disk ett tag-inom de områdena finns det alltid att ta i med fyra ungar.. Gick tillbaka till datorn-men ,nej fortfarande ingen kontakt. Känslan av att vilja slänga ut datorn genom fönstret låg nära till hands, men jag sansade mig och började tänka strukturerat-vem kan hjälpa mig?? Greppade telefonen till en datorkunnig god vän som också svarade och ryckte ut som en räddare i nöden. Och ni ser datorn och nätet har kontakt igen. En en gång,Tack snälla du, för att du tog dig tid och fixade det "omöjliga". Och du-leta fram din magkänsla och följ den;).
En tacksamhet till att jag har fantastiska vänner som finns där bakom min rygg och stöttar och hjälper till när det behövs-för det är ju vad vänskap är -att ömsesidigt följa med i varandras liv i både vått och tort med en hjälpande hand. Och att se varandra för dem vi är-inte för det vi gör!
Vad gäller musik har jag lyssnat på radion i bilen i några dagar. Brukar mest lyssna på cd när jag kör bil.  Men saknade nått nytt i bilen så det har fått bli radion. Och varje gång jag har satt mig, känns det som, har de spelat Stonesour och "Through Glass". En låt som jag tycker mycket, mycket om!! 

Kan förresten rekommendera er att titta in på www.pikmee.se Här finns allt för er som vill sätta er egen prägel på allatekniska prylar ni omger er med. Hur många varianter av väskor till bärbara datorer, telefoner, kameror och ipods som helst. I alla tänk bara färger och mönster. Sparar ju faktiskt en heldel slitage på tex en mobiltelefon om jag har ett fodral på den. Väl värt att kolla runt hos PikMee för den som inte gjort detta tidigare!!

Dags för kudden här. Har vår allergi i ögonen som gör mig ganska trött faktiskt. Ska dessutom upp riktigt tidigt imorgon- klockan ringer vid fem..Har tidigt receptionspass både imorgon och på onsdag. Så har ni inte besökt Lerums Sportcentrum tidigare, så ta en sväng in så visar jag er runt på en fantastisk friskvårdsanläggning- www.lerumssportcentrum.se

Xtravaganza

Har just slutfört förberedelser för morgondagens Xtravaganza kunder. Jag är utbildad hälsokonsult inom Xtravaganza och kör både 26 vecors och LifeTime Program i både grupp och induviduellt. Xtravagnza är en fantastisk program idé som verkligen skapar möjligheter för individen att komma fram till en jämn balans mellan kropp och själ. Det är otroligt givande att finnas med på Xtravagnzakunderna resa. För det är en resa-en kraftfull resa.!Så har ni någon i er närhet som går på ett Xtravaganza program- Gör er då medvetna om att den personen har tagit ett stort steg till att vilja komma framåt o skaffa sig sin optimala balans mellan kropp och själ. Höj upp den personen, för den har kommit långt- alla har inte kommit dit att de skaffar sig möjligheter till att göra förändringar, eller hur? När börjar du på Xtravaganza?

Vårkänslor

Idag är en dag fylld av massa vår. Det kliar i mina ögon som aldrig förr. Det är barmark igen och solen tittar fram.Ingen direkt värme ännu men ändå. Nu betsämmer jag att våren är här. Jag blir glad av att bara skriva denna mening! Så underbart härlig denna årstid är. Kom att tänka på att jag borde ta tag i golfkortet. Har gjort teorin men sen tappade jag fokus och lade ner den påbörjade golfutbildningen. Klantigt kan man tycka. Men nu är det bara att kostatera och ta tag idetta igen. Jag vill ju ha kortet och jag vill ut på banan och spela. Både golfsättet och skorna står ju och väntar på mig i förrådet. 
NU ska jag ta  lurarna på mig och ta en rask promenix i detta undebara väder. Det blir Plusgrader och "Äntligen är här" som jag laddar batterierna till idag. En välgjord platta som har några år på nacken. Finns mycket att hämta i både text och musik på denna cd.Min för dagen nya topp- Vårig värre!!


Söndagsmorgon

Sitter uppkrupen i soffan och tittar på nyhetsmorgon och bara ar det lugnt. De små ville äta frukost till barnstv på sitt rum. Japp, det står en tv där. Med flera barn i olika åldrar behövs det fler än en tv för att det ska vara lugnt emellanåt. Själv ser jag inte ofta på tv. Prioriterar helt annat. Men så här en söndagsmorgon att mer lyssna en titta till Tilde de Paula o hennes program. Det tycker jag om.
Söndag idag utan en massa måsten faktiskt. Ända är Wilmas kalas hos Edith kl.12. Just nu känns det som om en tur till Allum står på tapeten-det är ända nackdelen med att jobba mycket-tiden räcker inte så ofta till att ta en tur dit. Å andra sidan så är det mycket fördelaktigt vad gäller min plånbok;) Sådär, nu påminde jag mig själv om att jag måste ta itu med det där tråkiga som kallas räkningar innan dagen är slut. Det får bli i kväll. Nix dax för duschen här och att gå en ny spännande dag till mötes.

Dregen

Avslutar denna rätt långa dag med att lyssna på Backyard Babies platta "People like us" En platta jag som jag lyssnat mycket på och återkommer till. Backyard Babies finns givetvis bland mina favoritartister. De är grymt bra! Så kolla in Freeports nya ambassadör o njut lite av Dregen! http://freeport.iweb.se/archive/bilder_sidor/FILMEN%20PREVIS%20SMALL%203.mov

Jag tillhör dem som lyssnar mycket på musik. All slags musik. Ibland kan jag fashiners av sambandet mellan text och musik om det är ett bra sådant. Bra i mitt tycke alltså. Jag kan påverka min sinnesstämning med musik. Kan nog säga att jag hämtar någon slags kraft och energi genom att lyssna på musik. Jag blir glad av låtlyssnande helt enkelt! Och nu var jag tvungen att ändra kvällens avslut genom att byta platta på spelaren till Eldkvarns senaste- "Hunger Hotell"Behövs inga mer ord än att de är kungar. Orden, texterna, musiken-oj vilken känsla dessa kungar skapar!!! Jag var förövrigt och lyssnade till Eldkvarn för nån månad sedan på Lorensbergsteatern, Wow vilken stämning och känsla som förmedlades av detta band denna kväll! En upplevelse som jag bevarar väl!! Och som jag blir påmind om genom min inramade signering av dessa kungar som finns på min vardagsrumsvägg.:) Tack, Coffe!! NU e det natten och jag ska sova.


Ner släckt

Nu är alla lampor släckta både här inomhus och utanför. Jag ser bara tvsken i grannarnas fönster. Förutom hos vissa..

Så är det med allt egentligen. Det som är naturligt för mig att följa utifrån min världskarta, är inte lika självklart för någon annan i och med att vi alla har olika världskartor. Lär jag mig att umgås med denna tanken ökar jag också förståelsen för andra människor. Jag minskar därmed mina förväntningar och besvikelser på andra människor. Ett sätt att öka välbefinnande och behålla rätt sinnesstämning. För mig iallafall.Denna, min fantastiska Ericsson mobil ökar också mitt välbefinnande emellanåt. Jag får en sån oerhörd kick och känsla av när det ibland piper till av ett sms med innehåll av känsla att vara betydelsefull. Som detta som damp ner förut- "Hej mamma! Hur var det igår?:) Jag älskar dig"
Kanske har jag fört vidare några för mig viktiga saker till mina ibland så omtänksamma tonåringar. Visa de du tycker om att du tycker om just dem!! Att skicka ett sms till den jag ägnar en tanke precis just nu är ett ypperligt sätt att visa betydelsefullhet. Känslan jag själv får när jag är mottagare av ett sådant sms ankrar jag inom mig!


Njutning i goda vänner lag

Ja visst är det livskvalité att fixa till en tillställning i mellan åt och sammanstråla med ni vet, de där riktigt, gamla,goda vänner na som man alltid har men som man inte möter i den vanliga vardagen. Gårdagkvällen var en sån njutningskväll hemma hos mig. Några av mina äldsta vänner var på plats som verkligen älskar mig för den jag är inte för det som jag gör, eller inte gör.

 Carola och jag har kamperat ihop i snart 17 år. en spännande resa med både ner -och uppförsbackar. Carola är en mycket generös vän!

Maria och Dennis- Två av mina äldsta vänner-INTE bara till ålder;). Maria har haft äran att drass med mig sedan jag föddes. Vi lekte mycket och ofta som små, valde olika vägar i tonåren och sammanstrålande igen som vuxna. Hon finns alltid där som en trygghet, med sitt lugn och leende hur än tiden tickar iväg-tidsoptimist som hon är.

Jag har också den äran att räkna några män till sakran av mina bästa vänner och de som känner mig bäst- Dennis är en av dem. I över 20 år har vår vänskap funnits. Från början var det fest och party. Genom åren har jag sedan genom mycket snack fått många kloka ord av Dennis. Han är snäll , rolig och klok-ibland iallafall;)

Några under senare år nytillkomna vänner fick också äran att vara på plats. Anna och Annki-två tjejer med två gemensamma nämnare:)- en lägehnhet på L:A och mig;)- De har alltid vetat vem jag är, lika väl som jag alltid vetat vilka de är, men ingen av hos har umgåts förrän de bägge bosatte sig här på "min" gata-fantastiska LerumAndersvägen-i samma lägenhet faktiskt-om än inte samtidigt.


Vi njöt alla av mat och drycka i timmar hemma hos mig.Anna fyllde min största glasskål med Malocos nyheter- säljare som hon är. Mums!

Därefter blev det lokal och 28+ på Hot Chili.Marie-Louise gjorde entré i mitt liv som en söt liten nätt tonåring. Jag var 15, hon 13. Sedan dess har vi bägge två hatat att vara ifrån varandra, fast att vi bägge två emellanåt själva har valt de vägar som har gjort att vi inte har varit nära varandra. Märkligt! Både hon och jag har gjort resor på varsitt håll och idag finns vi där hos varandra igen. Härligt! Igår visade hon prov på sin underbara förmåga att alltid serva sina vänner med livets goda;)
När jag vaknade upp i morse-om än INTE direkt utsövd-så ändå full av denna goda känsla som en kul kväll tillsammans med goda vänner ger! En tacksamhet till er vänner som finns runt omkring mig! Gårdagen blev verkligen en lyckad kväll och påfyllning av den goda energin för mig! 

Vinterlandskap

Så vaknar man upp till ett riktigt vinterlandskap denna morgon. Kanske inte riktigt vad jag har känsla för men ja, det är bara att palta på sig vintermunderingen igen. Den där riktiga vårvärmen lär visst vänta på sig några dagar till.

Ska strax väcka mina små liv. Får se vad de säger om det vita snötäcket. Kankse pulkan ska med Selma till dagis idag.

Faktiskt blev det ina stavar denna vita morgon. Men uppe har jag allt varit sen kl.05.15.  Det får bli en 20 minutare i solariet på lunchen och hämta igen lite sömn. Blir företagsbesök med Marie idag igen! Det ser jag fram emot!! Måste bara hinna lämna in förändring om bostadsbidrag på Försäkringskassan också mellan varven. Tråkiga papper men viktiga pengar! Nix pix dags att väcka barnen till liv!!

Förberedelser för imorgon och nu faller snön igen...

Större delen av kvällen har gått åt till att ta igen vecko.-markservisen. Skall ha lite middagsbjudning imorgon så lite iordningställande av hemmet känns skönt. Blir lite blandad kompott på vänner imorgon. Allt frånMaria, min allra aldsta vän och hennes man, två människor som alltid får iho både tid och leenden, till Anna som jag precis har börjat lära känna. Kanske dyker min gode vän Niklas Saina upp också, då Göteborg stod för dörren för honom den här helgen.
Carola också en av mina närmsta vänner kommer också. Läste nu ikväll på hennes sida att familjehunden Bilbo tyvärr tagit sitt sista andetag. En gammal klok kungspudel. En mycket, mycket snäll hund, som funnits i deras familj sedan mina stora tjejer var små. Ägnar Bilbo, Carola och hennse familj en tanke denna sena kväll! Måste tillägga att Bilbo ahr levt ett långt och lyckligt liv-få hundar är nog alskade av så många barn och vuxna som han. Bilbo har haft ett fantastiskt bra liv hos Carola och hennes familj!

Nix, dags att göra en inköpslista för imorgon innan läggdags. Tacos o någon smarrig efträtt får det bli. Små tjejerna ska sova hos mormor imorgon, men 4 paket ska inhandlas också. Lördag och söndag består av många kalas och även middag hos Eivor och Sven-Erik. Två underbara människor! Jag älskar Eivor nästan som om hon vore min mormor!

Så här ser det ut just nu här på min gata-snön lägger sig mer o mer....!


Företagsmöten

Marie är en av min fantastiska kollegor på Lerums Sportcentrum. Personlig tränare, gruppträningsinstruktör och en fantastisk människa i både kropp och själ. Hon har slitit hårt på gymmet för att skaffa sig sin vackra, muskulösa kropp!
Jag har den enorma förmånen i mitt arbete att tillsammans med Marie, att besöka företag och väcka friskvårdstankar. Det känns mycket tryggta tt göra detta tillsammans med Marie som äger en otrolig kunskap om kroppen och dess muskelatur och hur man kan påverka den genom kost och rörelseträning. Vi kompletterar varndra bra på dessa möten-Jag med min spontanitet och Marie med all fakta. Så säj till oss så kommer vi gärna till ditt företag och pratar friskvård:)!! www.sportcentrum.seMarie och jag i dag på väg till ett företagsbesök för Lerums Sportcentrums räkning


TonårstänkDen här unga damen, bland det vackraste jag vet faktiskt. Den äldsta i min tjejliga. En fantastik människa. Vacker på både in och utsidan! Men ibland så otroligt full av tonårstänk så jag blir nästan tokig. Som nu, halv elva ska datorn vara av när det är skoldag. Och ändå så har klockan passerat elva och Amanda sitter fortfarande och skriver.. Ok jag vet, hon är kvällsmänniska, men hon behöver sin sömn också. Den här unga fröken har mycket att stå i. Hon går första året på samhäll/ ekonomi med redan super resultat, och är FunkyKidz instruktör på Lerums Sportcentrum. Där emellan är det läxor, träning kompisar och datorn. Förstår ni varför jag vill att hon ska stänga datorn i tid- Hon behöver sin skönhetssömn så väl- För när sömnen ligger back på fröken, ja då är det alldeles för mycket tonårstänk som återspeglar sig i henne..Jag älskar dig, Amanda 

I morgon blir det arbete igen. Blandad kompott. Både företagsbesök och kunder finns inbokade så det blir säkert en dag full av utmaningar. Härligt! Så nu ska även jag sova några timmar.

Röd rosiga kinderPå väg in för ikväll. Rödrosiga om kinderna och underbara!


Lekande lätt

Tänk vad livet är lekande lätt när man som mina små är i förskoleåldern. Idag varavas ute o inne lek om vartannat- undebart att flytta leken ut på gården på eftermiddagarna när våren kommer. De har så mycket spring i benen idag, inget gnäll utan allt går lekande lätt. Ops så mycke energi de ger, även om jag inte känner mig redo för vårsolen just idag- Förstår ni- jag som ÄLSKAR just denna första vårsol, En av de mest underbara känslorna jag vet att kunna "flytta" ut med kaffet-konkurrerar i och för sej med nyregnad skog, men den känslan tar vi en annan dag. Idag är det vår!


Två lekande energikällor!

Mina tankar

Det blev inget receptionspass för min del idag-febrig och dann som jag är. Men ska njuta av dagen ändå. En heldag och bara låta tankarna flöda. Att tänka färdigt utan att bli avbruten eller börja med en annan tanke är inte alltid vad jag har möjlighet till. Men det ska jag utnyttja denna dagen till-nerbäddad på soffan. Mamma var snäll och följde Wilma och Selma till skola och dagis, så jag slapp pallra mig ut. Hon hämtar dem också!! Har fixat lite svar på jobbmailen en stund. Och nu ska jag bara sluta ögonen och låta tankarna flöda, så får jag se vilka spännande ideér som kommer igång i mitt huvud en dag som denna.

Husfruarna

Ligger o slötittar på hus fruarna i småtjejernas rum-spännabde värre ikväll!! Har kurerat mig med c-vitaminer från GNLD och Ipren-lyssnar på kroppen och ligger lågt. Rejält med sömn också så är jag på benen snart igen!

Wilma så trött som bara hon kan vara. Ibland är det knappt att hon klarar sig till barnprogrammen. "Mammas hjärta"

 

Såld säng

Våningsängen är nu ett minne blott. Köpt och hämtad av Pelle från Trollhättan. Blocket är en gudagåva när man vill göra sig av med olika saker och köpa nytt!! Ni som inte slängt en blick där gå in på www.blocket.se , kankse kan ni tjäna en slant på något som bara står och skrotar eller kanske hittar ni just den där möbeln som ni inte haft råd att köpa till en billig penning. Super, super!! Nu ska jag bädda ner mig för andra gången denna kväll och fortsätta mysa med mina små tills de somnar-om jag inte gör det först..

Nyfärgad

Åh vad skönt det känns efter att varit hos Idah på Ruff Design o fått lite påfyllning av färg i håret. Jonna, min kollega och fantastiskt kunniga hälsokonsult och personliga tränare var före mig att beträda Idahs stol idag. Kolla in vilket resultat!! Idah är mycket skicklig på att skapa det där rätta personliga i både färg och frisyr.

   

Ruff Design finns nu tillagd som länk här på sidan,för dig som vill fixa till frisyren på en av Lerums skickligaste frisörer!För mig är det verkligen påfyllning av energi att sitta ner under Idahs kunnande händer!

   

Nu ska jag fylla på energin med någonting helt annat-nerbäddad framför tv:n ( febern kommer mer o mer o halsen värker..) ska jag mysa med småtjejerna som kommit hem idag!:)

En skön känsla

Visst är det säkert inte alla som bär med sig en skön känsla när de går till jobbet. Jag vet, för jag har inte alltid kännt så. Numera känner jag en otrolig glädje och tillfredställelse i att gå till jobbet. Inte så att jag alltid har läget under kontroll. Jag stöter på utmaningar så gott som dagligen. Men jag har lärt mig att stanna till, så fort de där osäkra känslorna kommer och istället känna av känslan av att ta mig igenom en utmaning. Ibland arbetar jag långa dagar o är trött, men jag har alltid en glädjande känsla inombords när jag tänker på mitt arbete numera! 
Idag blir en tidig kväll. Tänkte ta en riktigt tidig stavpromenad i morgon bitti. Kanske blir det ett besök på Vårdcentralen med Matilda imorgon. Skulle tro att hon behöver något starkare än den hostmedicinen vi har. Hon är inte riktigt kry kan man säga. Jag har också ett inplanerat besök hos min frisör Idah Holmén på www.ruffdesign.se  Dags att fylla i lite färg. Ser alltid fram emot att sätta mig i hennes stol! Idah är en mycket duktig frisör! Så jag försöker att komma iväg till jobbet tidigt imorgon. Sen kommer ju småtjejerna hem imorgon också. Ska bli mysigt. Så, dags för att krypa till kojs och ladda för att vakna med en undebar känsla livsglädje imorgon också. God natt!

Spinn of Hope

Kom ju på att jag måste skriva om denna i mitt tycke suveräna händelse innan jag slutar för ikväll. Spinn of Hope går av stapeln nästa lördag den 28 mars på 15 anläggningar runt om i landet. Lerums Sportcentrum är en av dem!!:)Spinn till förmån för barncancer-fonden. Att förena nytta med nöje!!!  Kolla in www.spinnofhope.se , sätt ihop ett lag på max 12 personer och anmäl er!!!!:)

Morgondagen blir en lång och härlig dag på jobbet. Jag kommer träffa min mysiga måndagsgrupp. Nya företagsmöten står inför dörren och sen blir det receptionspass i morgon kväll, med massa massa, möten. Måndagskvällarna brukar bjuda på mycket fart och russel i receptionen!:)
Jag ser med spänning fram emot veckans arbete och möten!:) Och till helgen kommer min gode vän NIklas Saina från Norrköping ner till Göteborg en sväng. Hoppas kunna sammanstråla iallafall över en fika med honom. Vi får se. Kanske ska utmana honom i en badminton-match på Lerums Sportcentrum..:).

Våningssäng till salu

Här är den-bilden på småtjejernas våningssäng som jag har beslutat mig för att göra mig av med. Den finns nu till försäljning på blocket för, för den som är intresserad. 1295.- vill jag ha och den är din direkt;)!


Dagen har förlöpt med en snabb sväng till Partille och Allum. Därefter direkt till jobbet och förberedelser för min söndagsgrupp. Så härligt det var att träffa dem-det ger en otrolig´energi kick a Dtt arbeta med grupper av människor som vill framåt!:)


Arbetsklädd!:)

Sen stod handling och middagslagning på tapeten. Tacos med massa massa grönsaker och fullkornsbröden- Mmm så ljuvligt gott! Blir att skriva rent jobbanteckningar och sappa på tv:n resten av kvällen. En strålande glad Amanda klev genom dörren , som hade varit på ett för henne utvecklande jobb.möte. Visst är det underbart när ens ungar är på strålande humör..?:)

Stationen Norsesund.

Det blev en mycket trevlig lördagskväll efter iordningställandet av småtjejernas rum. Marie-Louise o jag beslutade oss för en middag på Stationen i Norsesund-Riktigt mysigt ställe med god mat.


På scenen stod också trubadurduon Tobbe o Manny-vilka jag inte lyssnat till tidigare. Väl värda att lyssna på- och vilken gitarrist Tobbe är! Till bords fick vi också mycket underhållande sällskap av JJ da Silva. Han bjöd på många många skratt!! Han gästade även scenen. Så vilken kväll det blev-spontan och rolig!!

Lika roligt var det inte i morse när jag rena klockan sju slog upp mina härliga blå. Jag skulle ju unna mig en sovmorgon idag.. Så stavarna och jag har redan varit ute medans mina tonåringar ligger och sover. Här är alldeles tyst. Jag ska ta en stund och fixa lite markservice här hemma. Och ta en bild på våningsängen som jag ska sälja. En dusch och sen till jobbet-skall träffa "härliga" söndagsgrupp i eftermiddag.:)

       
 

Våren är här!

Vaknade definitivt med känslan av att våren är här-näsan rann och ögonen kliade-när detta kommer ätr våren här. Men inte bara det-det var med lätta steg jag gick med stavarna "min 45 minuters runda"-sjön låg spegelblank och det var ljust och liktade vår. Jag drog många djupa andetag för att stärka min kropp och mittinre med denna fantastiska energin som finns ute i friska luften så här års.
Efter en snabb dusch o frukost blev det en promenad in till centrum i mina alldeles ´nya metallic rosa träningsskor. Jag får nästan en endorfin-kick av att bara snöra på mig dem.
Tog en sväng in på röda-korset och hittade 2 fantastiskt fina vita bord till små-tjejernas rum till ett pris av 60 kr styck. Förstår ni vilka fynd man kan göra och så går pengarna till något bra också!!
Blev en löradgsfika i centrum också med en god vän. Så härligt att bara sitta ner över en kopp kaffe utan stress av tid eller barn som tar uppmärksamhet. Bara sitta och prata om allt och inget med någon som känner en så väl och som älskar mig för den jag är, utan att jag gör något. En riktigt mysig stund som vi bägge två behövde. Att våren kommit kändes även här på fiket-folk passerade i lättare kläder och leendena sprudlar i ansiktet på människor så här års. Håll ögonen öppna på dem ni möter så får ni se!:) Såg genom fönstret min chef passera utanför fiket i sin fantastiskt fräscha röda arbetsjacka-Jag blev så glad när jag han urskilja ryggtavlan till hennes-Hon är en riktigt bra chef och den röda jackan är super snygg på henne. Själv har jag en likadan fast en beige..ska leta efter något piffigt till, kom jag genast på, så jag lyser glädje som hon i sin.:)
Nix, pix-vårvädret i all ära-nu ska jag fixa på borden på småtjejernas rum. Vad resten av dagen bjuder på skall bli spännande att se.

Välkommen till min nya blogg!

..Hm en blogg-som skrivs och skapas av mig. Hur smakar det? Spännande? Iallafall i min mun. Spännande att se vad jag ger mig in på i detta skrivande. Vad kan jag förmedla i min på en plattform som ensamståendea ord som fängslar en läsare till att vilja fortsätta att läsa mina ord om min kärleksaffär till livet? Ja, en nöt att knäcka!
Jag står idag med en öppenhet till livet som aldrig för. Detta har jag skapat själv. Jag har gjort det genom mina egna val. Ni vet-vi har alltid ett val.. Och jag har valt-inte altid dt lättaste och för stunden bästa. Jag har ibland tagit många långa omvägar till att ta mig dit jag är idag-men jag hade heller inte varit där jag är idag utan dessa vägar. Ni ska veta att jag är enormt stolt över mitt liv och mina val!!
Så idag står jag här: Ensamstående/ enastående mamma till fyra fantastiska tjejer, med ett enormt spännande, utvecklande och underbart stimulerande arbete på en fantastisk arbetsplats. Där varje dag är fylld av många spännande och lärorika människomöten. Ibland frågar mig någon hur jag får det att gå ihop. Jag kan inte alltid g e ett svar på det-men jag försöker att hela tiden se nya möjligheter. Ibland tar de lite längre tid att hitta ibland flyter de på räls. Men visst är det tufft ibland- att vara ensam med fyra barn och samtidigt vilja utveckla sig och sitt arbete-att då pussla ihop det och se det tuffa som spännande och lärorikt brukar skapa nya möjligheter..
Just nu sitter jag med ett varmt leende framför laptoppen och skriver-"this is my life, and I'm proud and love it!!:)
Idag har varit en tidsmässigt lång arbetsdag. Flera olika arbetsuppgifter, möten och intryck har hunnits med. Känslan över hur jag har tagit mina steg denna dag är fantastisk-jag har skapat precis den dagen jag ville ha genom mina val idag!:) Jag tillhör ju faktisk de previligerade som varje dag går med glädje till arbetet. Och människorna som jag möter på min arbetsplats ger mig en sådan kraft, glädje och styrka. Idag gav jag tips om att för sig själv investera i sin alldeles egna må bra bok-och varje dag skriva in 3 saker som jag har gjort bra idag. Efteråt fick jag tips tillbaka att i min egna bok skriva in att jag genom ett möte fått personen på banan och tillbaka in i anläggningen igen. Jag ler och känner en otrolig värme och tacksamhet!
Allt för ikväll tror jag faktiskt. Ögonen har tröttnat på dataskärmen nu och det är en dag imorgon också. En ledig dag som innebär en start av morgonpromenad med stavarna och därefter ta tillvara och se möjlighetrna som bjuds.


RSS 2.0