Julen är redan här..

..iallafall om man som vi har varit på Ikea idag. Julpynt från topp till tå på varuhuset. Vi riktigt längtar efter att ta fram våra tomtar och göra lika julfint här hemma!
Detta var iallfall första feberfria dagen på ett tag och därav denna lilla tur. Skolan får vänta tills imorgon. Mycket inspiration och en hel del idéer till att överföra här hemma tog vi med oss hem. Och att titta på alla juliga ting tog sin lilla tid- tillsammans med lunchen blev det en halvdag på Ikea denna måndag.
Då vårat källarförråd innehar ett antal kartonger med alla sorters tomtar och juldekorationer blev det till att låta bli dessa inköp. Hur vackra de sen än är.. Men som sagt självklart längtar vi nu efter att 1:a advent ska komma lite närmre i tiden, så att vi kan plocka fram våra kartonger och skapa den där underbara första känslan av jul som pyntet till 1:a advent gör!



Det fanns många olika varianter av "juliga små rum" att prova på Ikea idag.



Mormor var med på dagens lilla tur. Här med sina älskade barnbarn!! :)



Kolla in den nya designen på Billybokhyllan, som Wilma och jag blev helt förälskade i! Hur coola som helst. Till "rätt" inredning givetvis!!



Dagen på Ikea är till ända och vi har lagt undan julkänslorna för ett litet tag. Sån tur att vi här hemma älskar att mysa med levande ljus och har lyktor och ljusstakar att lysa upp mörkret där ute med, även innan julen. Det blev en mysig kvaäälsmåltid för en stundsedan vid köksbordet med mycket "julprat" på de små och levande ljus på bordet!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0