Tid av återhämtning

Jag avslutade gårdag kvällen med att slå på ett pågående debattprogram på tv:n. Ett intresse väktes av dess innehåll och jag blev kvar framför tv:n. Marcus Birro gav några tänkvärda ord i debatten vem som avgör vem som är författare eller inte. Finns det några rätt eller fel här? Hans ord gav mig en tankeställare och en återhämtning av min skrivarlust. Jag älskar att leka med ord och få ner mina känslor i ord på ett papper. Klart som fan att jag ska fortsätta med detta!! Tack Marcus Birro för dina kloka ord i tv- rutan igår kväll!
Tid av återhämtning är en tid som jag är övertygad om att vi inte alltid tar oss tid till. Jag kan se idag hur viktigt det är för mig med denna tid- mina möten med mig själv med reflektioner och tankar. Det är då jag mår som bäst!!
Ett litet snabbt inlägg denna sena torsdagsnatt. Bloggen har också en återhämtningsfas kan jag säga. Den dagligt återkommande bloggen med med händelser, intryck och reflektioner i mitt liv kommer att finnas att tillgå inom det snaraste.
På återseende!!


..mitt i allt som är men som inte är..

Det har varit lugnt vad gäller skrivandet på denna sidan ett tag som ni säkert har märkt! Bloggandet från mig har legat nere. Ett medvetet val. Bloggen ska vara i en annan tappning framöver. Spännande- Yes, verkligen. Ni ser iallafall redan nu början till förändringen- denn nya loggan!! Visst är den suverän! Louise som skapat den är mästerlig på att enkelt kunna fixa och trixa bland kod och mallar! Finns många fler logga-layoter som hon har skapat- kan undra vad det ska bli av denna duktiga tjej!!??

Den "nya" bloggen kommer att bju på fler förändringar- så följ med på resan.

Jag avslutar detta korta lite mer informativa inlägg med en bild från självaste nyårsafton. Aspens badstrand och Jonas Ahlséns tal till den samlade publiken. Jonas bjöd på ett ypperligt bra tal och många tänkvärda ord som jag befäste bla att han inte stod som talare enbart som centrumsföreningens ordförande, utan också i egenskap av engagerad lerumsbo! Detta är något jag tycker att vi alla i den här kommunen ska befästa hos oss själva- Hur kan jag bidra och engagera mig för denna vår fantastiska kommun så att den utvecklas blir ännu mer sedd för den fantastiska kommun som den är i bäde läge och innehåll!??Tack Jonas för dina ord som väckte iallafall mina tankar

  Vi syns med mer av det goda från historien och det goda framöver!!
 


RSS 2.0