Den oftast så underskattade basen

God kvalité kan ibland vara att åka taxi istället för kommunalt. Så igår slapp vi undan all trängsel med övriga folk på stadens gator genom detta. Riktigt härligt att bara stiga ur precis vid uppdukat och reserverat bord!= kavlité av det goda? Javisst!
Qlaez, du är en gudagåva vad gäller upptåg av fantastisk god kvalité!
 


 

PÅ konzerthusets terass avnjöts igår alltså först en fantastiskt god Räksmörgås och några glas vitt. Allt till tonerna av Göteborg gospel kör och Nanne Grönvall på scen.Micke, Dennis och Qlez bjöd på en mycket trevlig stämning vid bordet denna kväll. Med dessa tre "herrar blev det givetvis mycket musiksnack. Bla om hur underskattad basen ofta är- och vi var helt överrens om hur viktigt och mäktigt basen är!  


När Micke och Magnus anslöt till bordet blev basens viktighet i musik ännu mer självklar- För Magnus Roséns   "gästspel" på operan för ett par årsedan, tillsammans med sin bas och balettakademin i "Reminiscence"- är bland det mäktigaste jag har sett och hört!


Så för er som vill vara med, om vad jag är övertygad blir, en mycket god musikalisk upplevelse- Kungstorget idag kl.16.00 Magnus Rosén och hans bas, som gästartist på scen!!

Nix, pix en promenad står på tur innan det ska hinnas med fika och stadstur. Massa, massa fler bilder från denna härliga fredagskväll som samlade till en överfull Götaplats, kommer om en stund- nu promenix!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0