Ljuvligt vackert misstag

Njut och bevara leendet av återigen en fantastisk vacker och unik kvinna!!

Riktigt sugen på en ny tattoo..

För att sätta udden på sin spets ska jag ta mig en sväng till Partille och beställa en ny tatoo..?? Jag är riktigt sugen!!
Här en bild på Annikas tatoo också den är gjord hos killarna på Black Rose Tatoo i Partille. Fast missminner jag mig inte så är detta ett av Andreas mästerverk.
 
Och här ytterligare en bild Mattias skapelse på mitt ben
 Så vad säger ni..Ska det bli en till innan veckan är slut??


Jag börjar som jag slutade

med Nina och the Cardigans. Live and learn. Så bra- lyssna på texten- sug in känslan som förmedlas i helheten i denna låt.

Visst inte dagsfärskt-men hela tiden en låt som jag kan återkomma till!!

Dagen idag!

Den sköna söndag lider nu mot sitt slut. Jag är full av good feeling på insidan och full av livsnjutning. De där gamla VHS inspelningarna gjorde verkligen sitt. 
Har förresten kollat in alla bilderna från Restaurangfestivalen tillsammans med Marie-Louise och Dennis. Vilket gav oss en rolig stund..Smakprov från dessa dagar kommer..antingen förre eller efter tolvslaget..


Ännu fler vackra kvinnor!!

Den vackra känslan av mig själv som jag känner idag,är alldeles alldeles underbar!! Vägen till den känslan har många gånger varit både slitsam och arbetsam, men värt varenda steg!!
Här bilder på mig och en annan vacker och unik kvinna!!

Marie-Louise!

Våran vänskap har smakat både rosor och törnen. Sådan tur att vi alltid strävat framåt och hamnat där vi är i dag. Med en dos av respekt,trygghet och en jävla kärlek!

Vi kvinnor, grabbar-vi är otroligt vackra!!

Vackra kvinna!

Jäklar i havet vad vacker hon är Nina Persson i Cardigans!! Och wow vilken känsla hon skapar i sitt "projekt" a Camp. Har njutit av henne i på tv:n i en timma nu och wow what a feeling av henne i studiomiljö!!.

Njut av Nina och A Camp här i "Chinatown". 

Rastlös!

Puh!!
Eller visst är känslan av fungerande datorer helt underbar?? Eller hur?? Just nu har något "kryptiskt" meddelande på min dator som jag vill ska försvinna. Har kört ett ANTAL viruskörningar nu, men får starta om datorn ca 3 ggr för varje inlägg jag gör här bla.

Vilken underbar känsla av att vara den som är i Mac miljö..!!!!!!!!!!

Att vara vän till en vän

Att vara vän till en vän och kunna känna the good feeling av att vara nära när det behövs och hålla avstånd när det behövs och samtidigt parera sitt eget ego i detta. Är det sann och äkta vänskap?
Hur nära är en vän och vad är en vän att lita på??
Närhet värme, respekt, glädje och förbannat mycket kärlek! En vän till en vän där egenskaper värderas och höjs upp utan att handlande är det avgörande i att känna tacksamhet glädje och kärlek till att vara vän till en vän.
 "Här är jag. Puss"


Den ultimata njutningen

Jag hör någon prata om den utimala njutningen och jag kan förstå och  känna av den känslan i det som berättas. Men vad är optimal njutning för dig? Vad är det för mig? Vi är inte lika. Det som är rätt för dig är inte det självklara för mig alla gånger.
En dag som denna, en skön sommarsöndag. Lite för få gradantal ute i luften föratt uppnå den där optimala njutningen av en sommaradg, i mitt tycke. Vad gäller vädret är det inget jag kan påverka-Så att skapa möjligheter till en underbar känsla denna söndag istället för att låta mig påverkas neråt av vädrets makter är precis vad jag gör. Att sitta vid datorn och "leka" med ord och uttrycka mina känslor är att skapa mig en form av optimal njutning.
Musik, musik musik- det är få saker som kan skapa en sådan good feeling i mig som att lyssna på musik.
Den nysmakande känslan från veckan att känna på den häftiga känslan i samband med att tatuera mig är en form av optimal njutning för stunden. Kan vara svårt att förstå för en del att man genom att utsätta sig för smärta kan kalla detta för optimal njutning.. för mig känns det så. Skulle kunna vara så att när jag tatuerar mig nästa gång inte känner det på samma sätt. Detta ska tas reda på med snarats. Kan det bli en ny tatuering i veckan?? Och i så fall vart? Min känsla säger så..
Den optimala njutningen för stunden ska  jag skapa genom att kolla in 2 riktigt gamla VHS band, och bara njuta av det som visas i dessa gamla musikprogram. Vatten livets källa- inte egentligen den käsnlan som jag har för denna dryck, men jag håller på att skapa mig optimal känsla av njutning i att hålla en rätt vatten nivå i min kropp. Lagom dos av närhet och ensamhet och att skapa mig möjlighet till att kunna ta vara på ögonblicken och göra det jag känner för i stunden. Så det jag det optimala i njutning som jag känner i detta nuet är att återigen smaka av den häftiga smärtan av att skapa mig en till tatoo, och givetvis det färdiga resultatet av detta.
Ensamma stunder framför datorn med orden som spelplan- Känslan av att sitta bakom en Mac i dessa stunder är defionitivt att vara i hamn vad gäller optimal njutning här.
Ett utbyta av erfarenheter med mina älskade vänner och stunder fulla med humor och glädje med dem- En Underbar känsla.!! Mysiga styunder med mina ungar- som nu när Amanda är på väg föratt mysa på sffan i en timme med sin mamma. En underbar känsla skapas inom mig av att ha en sådan stund full av kvalité med min dotter. Stunder av närhet  där inga ord behövs..där njutningen består i att vara nära någon som inger respekt, värme och energi genom sin närhet= Kalité och optimal njutning!!  ´
Idag en dag för känsla och good feeling!!

Nu till grymt bra musik

Ta efter mig och min granne Jasmines goda musiksmak och lyssna in er på 5th Sonic Brigade och deras låtar! Grymt bra!
Här är länken till deras Myspace sida http://www.myspace.com/5thsonicbrigade  Själv är favoriten just i detta nuet  "Knock, knock on my door again" och " the Whoo song"
Nu ska jag kolla in de roliga bilderna från gårdagens besök på Lerumsdagarna..:)


Upp o stå ut o gå!

Inte dags för någon hurtig promenad i detta nuet. En något lite seg morgon här efter en vinet på altanen och därefter besök på Lerums årliga Restaurangfestival. Bilder från denna tillställning kommer under dagen..

Nu till det färdiga konstverket som beträder mitt högerben, Skapat av Mattias på Black Rose Tatoo i Partille!! 
Här bilden på detta vackra, kvinnliga och sexiga mästerverk!!


Look, look, look and listen my friends!!

Shit pommes- snyggt och riktigt j-a bäst!! I like!!! HardCore SuperStar - Beg For It


Kan undra hur många tatoo du har, Jocke Berg..????:)

tatoo video del 2

Så va det dags för lite mer film från gårdagen, allt för att ni ska förstå vilken häftig känsla jag bär med mig av denna upplevelse!! Tatoo video del 2


Del 3 och mitt alldeles egna konstverk på höger benet, skapat av Mattias på Black Rose Tattoo i Partille kommer om en stund.. Ni ska få skåda ett riktigt supervackert, kvinnligt och ja, faktiskt sexigt mästerverk!!
Nu till duschen- dags för lite vin och umgänge med goda vänner på altanen- kanske en sväng till Restaurangfestivalen oxå..men som sagt mer tattoo kommer!!:)

En sväng i centrum och en påse från New Point..

Så var man ett par klädesplagg rikare och ett superfint halsband från sommarens bästa rea på New Point i Lerum!!

 Läckert värre till en mycket bra penning!! Så ta er en promenad in i Solkatten och inhandla något hos Christians alltid lika trevliga och välbemötande personal på NEW POINT!! Snart dags för mer tatoo...:)

En riktigt god fredagsmorgon med doft av nybryggt kaffe

Strax dags för dagens första kaffe här. Jag har en otroligt vacker tattoo på mitt ben!!:) Har precis vårdat den ömt med tvål och vatten och salva. Oj, vad jag är stolt!! En sak är jag fast beslutat om- jag kommer återkomma till Killarna på Black Rose Tattoo i Partille det är ett som säkert! Och som sagt, ni som går i funderar tankar kolla in min och
ta er sen en sväng till Black Rose Tattoo
.Det är inget litet konstverk som nu besitter mitt ben!! :)
Mer video av gårdagen kommer efter kaffet.. Den som väntar ni vet;)..


Tatoo-video!!

Nu till dagens höjdare ett av video-klippen när jag beklädds med min första tatuering My first tatoo 090723 del 1


Dagen har varit lång så fortsättning av denna suveräna dag hos Mattias på Black Rose Tattoo i Partille kommer imorgon. Ett super tack till alla grabbarna som stod ut med mittnervösa jag innan tatueringen var påbörjad , till mina underbara vänner som delade olika stunder medmig under timmarna som jag låg på britsen och som finns där vid min sida i vått och tort. Och ett supersuper tack till dig Mattias som åstadkommit detta mästerverk på mitt ben! Thanks!! Imorgon kommer fler bilder, video och givetvis det färdiga resultatet..

Det strular med at lägga till videoklippet

..Amanda hjälp din mamma nu om du vill kolla in min upplevelse att helt vara i tatoo Mattias händer på Black Rose Tattoo i Partille!! Här är en bild så länge.

Tatoo forts..Tror ni att jag har nerverna utanpå här eller..


men snart ska ni få se hur häftigt detta va ..vänta in videon!! kommer strax..

Följ nu min dag i Mattias händer!!

Japp, jag säger bara det- jag är mycket trygg i killar som gillar att jobba med sina händer..;)

Här är två fantastiska killar Mattias och Andreas som är enormt duktiga på att skapa med sina händer!


Killarna hittar ni här på Black Rose TATOO:

Så gör nu som jag och fler av mina vänner investera i ett besök hos Mattias och Andreas i Partille. De är otroligt duktiga och skapar precis det motiv ni vill ha!! Kolla nu min dag hos dem och framförallt mitt färdiga resultat! Och du missa inte att spana in det live så ni får se Mattias konstverk på mitt ben. Vilken konstnär och tatuerare. Mattias har idag klätt mitt ben med den i särklass vackraste tatoo som skådats på ett kvinnligt ben..Så se upp grabbar..;) forts av dagen följer strax..

En smakupplevelse som heter duga, skapat av en man

Dagen er i ett slags underbart rus. Oj, vad jag har smakat på det bästa av vad män kan servera;)! Nyfikna???

Jag börjar med den senaste upplevelsen:


Norsesund Station. Att smaka av Hasses enormt stora och utsökta Wienerschnitzel med persiljepotatis är väl att smaka av för den som vill njuta av god kvalité i matväg!


En schnitzel skapad av en mans händer- Hasse på Stationen i Norsesund!!


Stationens mysiga miljö är underbar att avnjuta en middag i. Och så enkelt att ta sig dit-hoppavstånd från pendeln! Till er alla alltså-ta med er nära och kära och avnjut en skön stund i Norsesund!!

Innan detta besök i Norsesund läta jag mig väl smaka av annat njutningsfullt skapat av män..
Det började här...
.
.och just här är jag också.. något nyfiken på vad som komma skall.. forts. kommer om en stund..;)

Det bästa!!

Fortsättningen på dagens upplevelser av god kvalité och det allra allra bästa kommer under eftermiddagen...
Klart jag bjuder er vidare på valen jag gör och den goda kvalitén som jag omger mig med- Ett hett tips ta efter och gör som jag-välj det bästa-precis som jag är ni värda det, mina vänner!!

Glömde ett tack

Japp missade ju att tacka min granne Kristina som mitt i födelsedagsstök, golvläggning och övrig markservice gav mig lite mental näring genom sitt lugn och kunnande inom bild. Du, jag är grymt imponerad av mästerverket iform av denna stora döskalle på Jasmines vägg!! Det är super med en granne som du!!

Tack även till mina förtillfället inackorderade vänner som finns rnt min sida i detta nuet. Och min för ögonblicket favorit mapp på datorn!! "What a wonderful day"


"Här är jag.Puss"


Mental träning med god musik

Ett stort grattis till min granne Jasmine som idag fyller 14 år. Blev rejält påmind om att tiden emallanåt tickar iväg. Jasmine har vuxit upp blivit en riktig tonårstjej med riktigt coola saker som nitbälte och trasiga jeans!:)( ..som när jag själv var 14 och lyssnade på Noice... Jasmine gillar förövrigt musik och verkar ha en riktigt cool musiksmak!:) Snabbt visade jag henne myspace världen och hur mycket fantastisk musik det finns att lyssna på där inne.

www.myspace.com/engan kolla in själva!!

Jag lät henne lyssna på vad jag själv lyssnar på i detta nuet -5th sonic brigade och vad jag förstod så gillade hon låtarna skarpt!! Spelaren gick på hövarv när jag gick- och låtarna föll även i mamma Kristina i smaken! :)Grattis igen Jasmine och fortsätt njut av all god musik som skapas. Som här- 5th sonic brigade

God morgon!

Inte många timmars sömn ligger bakom dagen idag. Men en alldeles underbara känsla. Idag, mina vänner ska jag antingen påminna mig själv om min underbara mormor, mina fantastiska tjejer och att jag älskar mig själv. Det finns en plats för hemligheten också.. Nyfikna? Det får ni allt vara några timmar till..

Nu dax för duschen och studarenade av ett just nu givet USB minne full med känsla och upplevelse. Jag studerar och känner mig trygg, lycklig och alldeles underbar!


När känslan är den rätta, går jag över alla hinder..

Just nu är det inte sömnen som är prio 1. Det är att blanda in fakta som gör att känsla av imorgon blir den allra allra bästa. Mycket tacksamhet till dig, min vän som tog dig tid med att dela med dig av fakta och betryggande ord. TACK!! Visst har jag fjärilar i magen, det ska gudarna veta. Men samtidigt är jag säker och trygg inför att min känsla av att imorgon är av en lika underbar känsla som idag!!Som ni ser finns stövlarna även i svart-och jag kom hem utan ett par!
Tacksamhet och kärlek! Här är jag. Puss


Skapar mig möjligheter till att möta morgondagen som en underbar dag

 Detta är en av upplevelserna som besöket i Partille gav på tidigare idag..Kolla in stövlarna!!! De står kvar inne på hylla hos Bianco..- Jag lät bli att inhandla dem, (kan ni tänka er..?)-även att de är "ämnade" till mig och kostar endast 600kr!! Jag går verkligen igång på höga klackar..bevarar känslan av att dra på mig dem tillsammans med dagens andra upplevelse- Allt för att behålla känslan om att morgondagen blir helt j-a rätt. Ska förresten sätta mig att leta vidare för det allra bästa och rätta inför tomorrow!!..:)
"Här är jag.Puss"

What a wonderful day!!

Och imorgon efter kl.15.30 kommer jag att känna precis lika dant!!:)

 I allfall packade vi in oss i Dennis snabba silveråk denna förmiddag, Helene, Marie-Louise, jag och Dennis såklart.  En alldeles nyduschad och fräsch Helene som jag tror var rätt shopping-sugen!:)
 Vem är det i luren som gör dig så oerhört koncentrerad???
 Vår eminenta chaufför under denna strapats
 Full av en underbar känsla!

De hungrigas trio avslutade färden med en lunch på Paprika baren i Allum. Själv tog jag en kaffe och njöt redan nu av morgondagen..!!Innan denna avslutande måltid för mina ärade vänner avlöste upplevelserna i nuet varandra..:) ..Nu e det dags att använda mail el USB..

Sol ute, sol inne..

Japp, solen lyser på en klarblå himmel när jag slår upp ögonen denna unberbara morgon. What a feeling!! Mitt samtal till arbetsförmedlingen är just avklarat och jag är oerhört tacksam för trevligt bemötande av denna Carola i kundtjänst.

Vad blir det idag-Havet?? Kanske sparas njutningen av havet tills helgen. Det är ju detta med tatuering. Det blev inte så mycket av detta kollat under gårdagen. Inte mer än att det är öppet i Partille. Ska kolla förbi där senare.
Fakta sidan med MacBook Pro står öppen-jag bara älskar sidan!! Samma känsla som igår när jag stod i affären och hade en drös av mac framför mig-Jag blev kär!! Ni som inte har kollat in dem ta en sväng dit de säljs- 17 tums, oj!! Den är min pärla!!!
Jag är i min upplevelse idag!

Tyst och mysigt..

Har njutit av mycket goda färdigskalade räkor! Mums!! Nyduschad och lite halvseg ska jag nu krypa ner i soffan o bara sappa framför tv:n. Jag bara älskar och njuter av "the feeling inside"..


"Här är jag. Puss."


Förbild

Läs min älskade Matildas bloggtext!!  Klok som attan, ger hon oss alla en tankeställare.. JAG ÄLSKAR DIG MATILDA!!

http://www.matildahelenas.devote.se/blogs/2273908/min-foerebild-aer----.htm 

En stund av känsla

Syster- yster är på galej inne i stora staden. Hon o Helene. Så ni grabbar som vill njuta av två vackra kvinnor i sina bästa år håll utkik på Göteborgs uteserveringar denns kväll. Vackra som attan var de bägge när de bagav sig tidigare i kväll. Får väl efterlysa syster-yster om jag inte har hört av henne fram på små timmarna. Jeans o ny vit tröja som faktiskt jag inhandlande hos Jemtfelts fantastiska rea i förra veckan, har hon på sig ikväll vackra syster-yster.

Själv njuter jag av känslan inom mig..shit-pommes-I love my life!!:)

..med flätor i mitt hår..

..känner jag kärlek.
 


Mitt i semestern..

..Det blir varken Grekland eller något annat varmt land, denna semestern. Visst finns känslan att återigen dra iväg en vecka eller två till Greklands underbar land, men inte nu. Dagens planer går istället ut på att sätta Dennis i arbete;).. Han ska få montera lite gångjärn och annat krafs som jag släpar med.  Därefter blir det ett statsbesök. Spikmatta ska införskaffas och tatuering ska kollas. Ska ni med??
Kommer jag att ha denna i min ägo i eftermiddag tro??

Vilken vändning

Jag hävdar bestämt att människomöten är bland det bäst utvecklande och givande man kan ha i livet. Det gäller att ta till vara på dem, vara i nuet och förhålla sig till dem. Under tre dagar har jag haft otroliga stunder med  underhållande, utvecklande, breddande och utbildande möten med andra människor. Tack Dennis, Marie-Louise och Helene för att ni bjuder på er själva och er livserfarenhet. Ni är fantastiska!! Att kunna bredda sig själv, sitt förhållningsätt, sin kunskap och sitt synsätt genom möten med andra människor- visst är det häftigt! Enkelt och j-t utvecklande-allt att göra är endast att ta tillvara nuet, närvaron och de öppna frågorna!


Dennis och Helene!! Fantastiska bägge två- underbart givande att ha dem bägge i sin närvaro. Testa;)!!Underbara syster-yster- Unika du! :)


2000-talets tillgänglighet

Mobiler, datorer, mailadresser och hemsidor. Tillgängligheten är enorm i vårt dagliga liv idag. Detta innebär ju krast att den som vill få tag på oss bara kan logga in och slänga iväg ett mail, en kommentar eller varför inte ett traditionellt sms. Så med koppling till mitt tidigare inlägg om de där männen som är värda vår tid och energin, tjejer-De kan alltid få tag på oss. Vi behöver inte avsätta varken tid eller energi till att gå å vänta..;) Se hellre till attraktionens värde
Så här ser det här vid mitt köksbord under eftermiddagen..

Marie-Louise och jag gör allt för att lotsa Dennis runt i facebooks värld..;)


svart som natten och super snyggt

Lite lätt öm i hårbotten sitter jag här just nu med Marie-Louise händer färgande mitt hår. Aj, oj- kan säga att frisör mässigt så nej, Marie-Louise det är inte direkt dina ömma händer du smeker över mitt hår. Akta er grabbar, hon kan vara grymt hårdhänt..;) Iallafall är detta en semesterlösning som heter duka. Om någon timma kommer jag vara härligt glänsande nyfärgad svarthårig igen! Love you syster-yster!!


..with a smile on my face....vaknade jag denna morgon, med attraktionens värde helt i behåll för mitt inre. Vilken härlig känsla!
Vad säger du syster yster-dags investera dagens tid i lite hårfärgande? Och vad mer..Lotta på Liseberg..?? Vad säger ni om detta, tjejer?

Dumpa honom- han vill faktiskt inte ha dig!

Tjejer läs boken! Tänk vad massa onödig energi vi besparar oss om vi tar till oss budskapet i denna bok. Om en man är intressead av just dig-då kommer han när du kallar- alla dessa ursäkter om att ha fullt upp, ja det är ursäkter -finns intresse ja då försvinner ursäkterna och mannen finns i din närhet. Och tjejer det är väl dessa män som är värda vår energi kärlek och alla våra sms..eller?? De andra-de som har "fullt" upp- låt dem sitta där med tysta telefoner otillfredstäld tillvaro. De är inte värda oss!!  Jag har haft underhållning i detta ämne hela kvällen lång- Hur många sms och telefonsamtal som har gåtts igenom under kvällen till alla dessa män som faktiskt inte visar intresse, vet jag faktiskt inte. Men ett vet jag- de är inte värda er!!
 Jag laddar cd:n med mer och bättre underhållning nu-Pretty Woman!!

" Här är jag. Puss" - Vackra ord i rätt ögonblick..Puss;)

Härligt galet och avslappnat denna söndag

Grillen slocknade innan köttet var färdig marinerat, så "köksan fick använda spisen istället. Spelade ingen roll- MIddagen smakade suveränt!!


Nu sitter vi och umgås med lite rött i glasen Helene, Dennis, Marie-Louise o jag. Mycket bus och många skratt. kan undra vem som tar vägen om någon av de de där singlarna på min tidigare lista..;)

Grillen är tänd

..så nu vankas det en delikat middag så småningom..


Förste grillmästaren Marie-Louise!


Underbara små röda tomater till salladen

Musik, Manson

Köks stereon har flyttat ut med Amanda..Hm..spännande. Har för mig att den var mer hennes systers än hennes.. Iallafall är det en ovana att sitta i ett tyst kök utan musiken på. Fan, musik är helt klart det bästa jag vet. Det finns inget som får mig att hämta hem känslan som att lyssna på några låtar. Förstår ni nu delemmat..?? Visst har jag många bra låtar på datorn och My space finns.ju Detta är helt ok med lurar på, då jag inte har några lösa högtalare. I allfall sitter jag här nu i ett tyst kök o funderar på att ta en stund med lurarna. Ska lyssna lite på Mansons Eat me, Drink me

Här ett smakprov av den specielle Manson och hans musik. Jag gillar låten som skapar en känsla.

Jag är bästa vän med Lerums attraktivaste singel!! :)

Vänskap över könsgränserna verkar vara få förunnat att kunna fungera. Eller hur ska jag tolka all dessa små pikar om Vänskapen mellan mig och Dennis. Lyssna nu noga ni som lägger erat eget pussel.

Dennis och jag har varit goda vänner i snart 25 år. För mig är Dennis en människa jag respekterar mycket. Därmed INTE sagt att jag delar alla hans åsikter. Ni vet, trots att han är en av mina bästa vänner så är han ju i grund och botten också man, med vad det innebär av en massa korkade ideér..;)
Iallafall har våran vänskap byggts upp genom vad vi har upplevt genom åren. Både av gemensamma upplevelser som familjesemester i Astrid Lindgrens värld för flera årsedan och av att vinkla och kunna diskutera och rådge varandra i olika livssituationer där en vän att lita på är en trygghet. För Dennis står för en slags trygghet för mig. Vi har delat mycket-t o m säng- men inte sex! Så för alla er som lagt just den pusselbiten-tyvärr det va på fel pussel- här passar den definitivt inte in! Vi kan dela mycket men inte det området. Han är som en storebror för mig- trygg hjälpsam och hjärtlig. Förstår ni nu? 
Så till er som har ett annat intresse av Dennis- Han är singel och attraktiv. Men jag kommer att granska er med hjärhand- Fan ta den som gör honom illa!! he, he..
 
Så här ser han ut just nu allas vår käre Dennis- bakis men förvånansvärt redan på benen!


Att sätta sin spets på tillvaron

Kan det vara så att orden är avgörande om man blir populär eller inte? Kan det vara på samma sätt för att få en blogg populär?? Spänningen i det som skrivs är att också få ut något mellan raderna. Lokalt kan det vara om vem som gick hem med vem vid stängningdags från vår suveräna lokala restaurang Hot Chili, eller sensationellt hur var det nu med damen du träffade i övre delarna i vårt land, Ove?? Vilken kändis mamma var hon??
Skvaller skvaller skavaller- vem vill inte veta skvaller?? Det är mänskligt att skvallra och skvaller är något som vi alla människor njuter av.
Hur gör man nu med allt och alla i allt och inget. Vad är ok och vad är inte ok att skvallra om?? Vad är policyn? Jag kan tycka att det är ljuvligt att skvallra om glädjande ämnen så som vem som ska ha barn och vem som ska gifta sig med vem. Ta tex vem som flirtar med vem?? I den här kommunen?? Dedt är ok skvaller? En flirt är ju mysig och ok. Eller?

Vill ni veta vem och vilka som hade potential att tillbringa natten med varandra, just den här lördagen?? Jag vet;)..

Här tänker jag återigen delge er en ny lista över några av de kanske mest attraktiva singlarna i den här kommunen just nu.
1. Här är han,nyskilde Dennis: En av mina närmsta och bästa vänner genom åren

Lycka till den som fångar denne man igen!!

2.Ove Mabäck: En alltid lika glad och charmerande och faktiskt i mitt tycke klok man i sina bästa år.

Inte var det jag som gick med honom hem efter denna lördagskväll iallafall..;)

3.Thomas Glemberg: Alltid lika stilge, charmerande och välklädde blonde man. Är han närbesläktad med Pepe Eng??

I allafall så tror jag att fler chanser dyker upp för just den som ville gå med han hem just denna kväll..Håll ögonen öppna..;)

Förmånligt  som attan att denna lördag kunna omge sig av dessa tre stiliga singlar. En utav dem ligger just nu och stensover på min soffa- gissa vem?? De andra två..ja,vart de tog vägen är allt någonting att fundera på..;)
Nu ska jag krypa ner i min sköna säng-kanske slänga iväg något hjärtligt sms och sedan drömma den alldeles skönaste drömmen om ..ja, om glädje vänskap trygghet musik och kärlek.." Här är jag. Puss"

Nuets ögonblick

Precis just i nuet tar jag tillvara på ögonblicket och njuter fantastiskt mycket av vinet jag just blev serverad.Jag drömmer mig bort till allt vad sol och värme för med sig-Bilder och GOD musik på datorn gör nuets ögonblick till ett mycket njutbart ögonblick......allt medans den ene av mina goda vänner ligger på soffan och leker arbetsledare åt syster-yster som står för de avslutande tagen av dagens markservice i form av damsugning..

....Kan det vara så mycket bättre.. ??;)

Listhantering

Hur har det gått med mina listor och saker jag vill ha avklarat??
Jodå, FK fick sig ett besök igår och alla papper och svenska byråkratin hos myndigheten som faktiskt ligger mig varmt om hjärtat, verkar vara i sin ordning. AF redovisar jag på måndag. Större delen av gårdagen gick definitivt i småtjejernas väg. Mycket mys ock lek tills de åkte till sin pappa på eftermiddagen. Det som saknas är egentligen en punkt att bocka av från lista 1. Skapar väl mig mer tid just nu för att få kreativiteten att flöda men ändå inte så att jag är klar över om det är varaktigt. Så att bocka av den är inte att tänka på än iallafall. Hm..kan undra vilken av punkterna på lista ett som kommer att avklaras först..
Markservicen och samtidigt dagens mentala träning är avklarad. Fler detaljer till just mitt fantastiska mästerverk är skapat!! Nu dags för en väl behövd middag i goda vänners lag på en närbelägen restaurang- Njutning. Precis som ord bild och närhet kan ge..
 " Här är jag. Puss"  :)..

Vad kan pigga upp denna gråregniga lördag?

En skön och avslappnad lördag förmiddag har förflutit genom en fika på Ahlséns. Många härliga minnen och skratt återuppstod vid bordet. Tänk vad mycket kul man varit med egentligen! Förmånligt? Ja!
Vädermässigt är det alldeles igen mulet och hällregn. Kallas detta för det traditionella juli semsester vädret tro. Ganska varmt är det iallafall.. Ska ta och Städa av hemmet i några timmar framöver-passar sig bra i vädret och sen är det gjort. Kör lite mental träning samtidigt- Mitt mästerverk behöver fler detaljer innanför ramen!;)
Stlt är jag förresten i mitt snart färdigrenoverade badrum- I veckan hjälpte vår gode vän Dennis oss att montera upp det nyköpta badrumsskåpet. Det blev super super!!
  
Det optimala monterings teamet Wilma och Dennis!


Visst blev det fint, om än med en nyvaken jag i spegeln..;)??


Nu är bara frågan på vilket sätt denna regniga lördag ändå kan bli så fantastiskt underbar när närheten till de för mig bästa energikällorna just i nuets ögonblick saknas..??


..efter regn kommer solsken..

Åerigen vaknar jag utav regndropparnas smattrande mot fönstret. Lite för mycket av den varan nu , för min smak iallafall. Sitter nu vid köksbordet och myser för mig själv medans resten sover. Resten? Jo, Matilda kom från disco vid kl.01.00 inatt och sen ramlade 2 goda vänner in. Syster yster har en given plats i mitt hem under sin bostadslösa period. En annan god vän lånar soffan.
Jag funderar  en del på hur kärleken mellan oss människor kan vända från strålande sol till det värsta åskväder som skådas. Vi möts och vi skiljs. Är det våran otydlighet och vår bristande förmåga att kommunicera med varandra som ligger till grund?? För ni måste ju hålla med om att i första skedet med mötena med just "DEN DÄR" fantastiska människan så är allt hos den här personen som den mest perfekta reklamfilm som spelas upp. Efter ett tag upptäcker man kankse vissa deffektheter om än så små att man kan ha överseende med dem och man skiter helt enkelt att reklamera varan. Man accepeterar och arbeter vidare på att ha den i sitt liv. Någonstans på vägen uppkommer sen fler och fler defektheter. Förmodligen fanns de där redan från början, men man ville inte se dem. I attraktionens ljus fanns det annat som man såg tydligare. Krasch, Bang, Bom- Attraktionen är över och varan vill man aldrig mer återse i dagsljus. Hur kan detta komma sig egentligen? Jag blir nästan lite full i skratt- visst e vi människor komiska..;) Fast jag vet å andra sidan att det inte är fullt så roligt att vara mitt i någon av de sista delarna. Strax innan Krasch Bang Bom- ja, då e livet inte det mest roligaste för någon, hävdar jag bestämt! Men tar man sig ur dessa faser jobbar lite med vad man själv vill egentligen istället för att lägga så mycket kraft och energi på andra- ja, då blir livet VÄLDIGT kul igen- kan jag lova!!


Sent igår kväll, eller inatt rättare sagt. Hittade jag en otroligt vacker bild so jag la som skrivbordunderlägg. Varje gång jag sätter mig vid datorn påminner den här bilden om kreativitet,glädje, sorg, vänskap och kärlek. Jag tittar på bilden och kan inte låta bli att le.. puss

Borta bra men hemma..

"Mamma kan jag sova hos dig i natt"? Första sms:et idag. Det där med att släppa ansvar och måsten och bara vara blev inte ens möjligt en enda dag. Men efter ett icke förhastat beslut blev svaret på Matildas fråga ja. Det jag hade tänkt göra idag, får helt enkelt vänta tills imorgon. Jag saknar ju henne oxå.  Tur att jag har lärt mig att vara flexibel och se och ta tillvara på möjligheterna i tillvaron istället för begränsningarna. Detta är ju en möjlighet att oxå få några timmar på tu man hand med Matilda utan att hennes systrar stjäl av min uppmärksamhet. Det har inte alltid varit henne förunnat. Så välkommen hem till mamma idag, du min underbara ljuvel! Puss på dig Matilda!


Här Matilda på sin 14 årsdag 24 juni i år!

God morgon sköna sol

En morgon med skinande sol! Underbart!
Somnade mycket sent igår efter många funderingar på min nyskapade lista. Dags att skapa lite semesterlistor tror jag bestämt-Det är ju så underbart skönt att bocka av-Någon som känner igen sig??
Första listan består av dagen idag:

1. Besöka Fk med alla papper om förändringar av underhåll och bostadsbidrag då Amanda har flyttat.
2. Redovisa sökta jobb för AF
3. Mysa med småtjejerna
4. Bocka en punkt på lista 1???

Dagens lista är inte världens roligaste men jävligt skön när den är avklarad!!

Mina två älskade tonåringar!! Puss på er!

En god godnattdröm

I dag har jag jag lämnat min Mandis och hennes packning hos hennes far. Tanken är att hon ska ha sin fasta destination där framöver. Även om jag ibland kan vara ruskigt trött på hennes beteende-det där otroligt stora tonårs egot. Så är jag inte tillfreds med att bägge mina tonårstjejer inte är runt omkring mig.. Konstigt, eller hur? Samtidigt vet jag att jag att jag också behöver dessa två veckor att ladda batterierna. De två små ljuvelerna åker till sin pappa imorgon.
Jag behöver några dagar att bara vara Annelie och ta dagen som den kommer helt enkelt. Några större bravader är inte budgeterat denna sommaren. Har lite att fixa och trixa med här hemma som kronorna ska gå till.

Denna goda godnattdröm i form av lista finns iallafall som önskning om himlensportar skulle öppna sig med ett guldregn över mig!:)

1. En ny Kreta resa- nu direkt-med ungar och vänner
2. En bärbar Mac-med massa möjligheter till ljud och musik
3. Iphone- som personlig assistent som håller reda på mig och mitt liv!
4. Varsin tatuering till syster yster, de stora girlsen och jag själv
5. En Ssl 4000 för massa skapande av musik att lyssna till
6. Hembiträde iform av städ, tvätt och strykning
7. Möjlighet till kreativitet och skapande
8. Sånglektioner
9. Möjlighet till mer mental träning
10.Möjlighet till merpersonlig utveckling

Jag ska somna nu med ett leende på läpparna och min 10 i topp lista framför ögonen- Vilken utmaning att bocka av dessa punkter!:) Godnatt mina vänner-dröm sött!

Grattis Qlaez

Självklart måste ju dagen iidag också nnehålla ett stort grattis här på bloggen, innan den tar slut. Vår fantastiske granne Qlaez har sin födelsedag i dag. Många stora grattis säger jag och tjejerna till denne fatastiske vän och granne. Hoppas att du har en superskön vistelse i Huvudstaden!!


Här en bild av födelsedagsbarnet från i lördags som .e kock i mitt kök med Dick som assistent vid kastrullerna. Kontentan blev en delikat 3 rätters middag med både färska kantareller och grillat!

Överskott av prylar, leksaker och bra-ha saker

Blocket är en gudagåva om man vill bli av med fullt hela och funktionella prylar. Tänk, vad bra att få några kronor och sedan kunna kolla på annonserna efter andra roliga prylar..;)


Detta har vi till försälning nu: En söt liten uppblåsbarbarnpool, en baby float, 2 badringar (som hundar) och en barn luftmadrass. Samt en röd läragåvagn, rosa docksulky,kitty ståbräda och en blå barncykelhjälm (liten storlek) All för 550kr.
Ring mig 0735-135280 om du är intresserad av hela paketet el någon av sakerna!!
Baby floaten är super super till sittande babisar att ha med sig ute på lite djupare vatten. Och barnpoolen i rosa, gult grönt och blått är riktigt sommarfräsch att sätta sitt barn i på gräsmattan!:)

Tack min sköna gröna!

I kylen imorse stod en nygjord rabarberpaj! Amandas mästerverk! Hon är en duktig tjej, min ibland så kaxiga tonårsdotter. I morgon är tanken att hon ska flytta till sin pappa. Hon ska ha sin bas där under detta skolåret. Nu verkar det inte bara vara så positivt. Kankse ska hon va kvar här i Lerum hos mig några veckor till..Jag funderar .. I vilket fall är hon en skönhet min Amanda. Precis som sina 3 systrar!!
Här Matilda, Wilma och Selma i lördags på McDonalds. Matilda är hos sin pappa nu och jag saknar hennes glada leende. Ska kolla vilken dag vi kan synas och göra något kul kankse, mor och dotter på tu man hand.

Kan en tatoo vara bränsle för själen? I allfall njutning i kombination med rätt kropp..
Kanske är det dags att en gång för alla att hitta just det där rätta att tatuera på just min kropp-men var??? Hm.. Har fått tips om en duktig tatuerare i Partille-ska kolla in detta under dagen tror jag bestämt.

Giftas

Selma kunde i vanlig ordning inte somna igår kväll. Detta trots att klockan var sen, nästan midnatt. Jag tror att krocketturneringen på gräsmattan med 10 ungar inte avslutades förrän vid kl.23.00. Ett jättebra initiativ av Elins mamma Karin att fixa med detta.
I vilket fall som helst låg min lilla funderare där och tänkte på kärleken. Hon ropade till mig och frågade om jag har giftit mig och om jag var kär. He, he Nej,lilla Selma din mamma har inte varit någon gift kvinna. Visst tror jag på två samheten och kärleken-men jag tror inte att det spelar någon roll om detta är som gift eller inte. Jag tror mer på att själen ska hamna med rätt motpart. Så någon giftas sugen kvinna har jag aldrig varit. Däremot kan jag väl tänka mig att min lilla prinsessa Selma kommer drömma om att se sig själv som brud i lång vit klänning! Hon älskar nämligen att vara prinsessa med allt vad det hör till!


Min lilla funderare!

Näring till själen är något att verkligen arbeta med dessa regniga sommardagar. Solen som annars är min favorit-energikälla håller sig på mils avstånd tillsammans med en annan fantastisk själslig näring. Som nu att ta vara på nuet och ge sig ut och andas i nyregnad skog och mark. En stärkelse för både kropp och själ. Musik likaså!

Morgonstund har guld..

Jo, faktiskt! Hela huset sover som de andra dagarna denna veckan och bara jag är vaken. Ska strax ta dagens första kopp och bläddra igenom en artikel om personlig utveckling. Jag fick den igår av min granne, Monique igår.
Gårdagen avslutades med "Pretty Women" som planerat. Så underbart bra!!
 
Dags för en dusch och sedan väcka de små liven. Ska ringa några samtal i lugn ro först-Känner ni igen er, ni som också är föräldrar?? Att det är skönt att prata utan att bli avbruten av ordet mamma..;)

Pretty woman och även denna dag blev en njutning!

Kan man vakna på "fel" sida eller är det så att man inte just i situtioner kan förhålla sig och tillgå de rätta verktygen? Iallafall kan jag  säga att ungefär mitt i denna dag så började det kännas som om jag och mina två små, verkligen vaknat på fel sidor. På två sidor av vägen-på varsin planet. Ja, kalla det vad ni vill. När maten var avdukat var de hungriga igen. Det fanns inte "rätt glass i frysen. Fullt med tjuvnyp på varandra osv. När det skulle leka ute kom värdens skur.. Som en skänk från ovan kom då en av mina goda vänner in genom ytterdörren med "Pretty Woman till mig!! Vilken present!! och överraskning! Jag bara älskar den filmen! Om det nu är få förunnat att älska, så är det också få förunnat att kunna koppla bort sitt ego och kunna glädja och glädjas med vänner på deras nivå. Tack snälla du för din lyhördhet generositet och ditt varma hjärta!!Din vänskap innnebär allt som oftast glada upptåg och överraskningar i helt klart rätt ögonblick!Med ett leende och den här ska dagen idag avslutas!:)

En stillad rastlöshet

Läste nu på morgonen att en av mina nära o kära tillbringade gårdagen i rastlöshetens tecken och var i djup längtan efter chocklad-eller var det träningspasset..;) Kan hoppas att situationen gick vägen och att hon efter 1 timme eller två var nöjd med både träningen och chockladintaget.
VIsst har ni alla känt som hon? Rastlösheten dunkar en hårt i ryggen och man får liksom inget gjort. Hur går man runt detta och skapar sig njutning lugn och harmoni? Ett tips kan va att skaffa sig en bra cd och träna mental träning. Att systematiskt mata in detaljer av min egen målbild skapar efter ett tag ett lugnare och mer harminkt liv. Detta är min referens iallafall.
Sitter vid köksbordet och intar frukostkaffet alldeles själv-De 2 små ligger och sover än! Matilda bor hos sin pappa och Amanda är I Stockholm. För några årsedan tillbaka var just dessa tysta lugna stunder ingenting som jag satte värde på. Jag blev rastlös helt enkelt. Idag njuter jag att kunna sitta så här en stund utan något annat ljud en mina tankar. En laddning av batterierna. I går annars skrämde Nathalie halv ihjäl mig-när hon stegade ur Amandas rum till frukost. Jag hade ingen aning om att hon sov hos os, då Amanda åkte till Stockholm vid kl.06.30.
Nathalie, Wilma och Selma igår morse.

När jag tittar ut nu, så spricker solen upp utanför. Underbart!! Mer sommarvärme och många solstrålar önskas!! Jag älskar solen och dess värme!! På tal om älska- igår läste jag något finurligt som detta "kärleken är en förmåga och att älska är inte all förunnat". Hm, vad lyckligt lottad en annan är med andra ord. Jag vet att jag älskar! Kan man kanske arbeta upp denna förmåga? Vad tror ni? Idag älskar jag mitt liv( det är inte ialla år och dagar som jag har gjort det. Men idag har jag världens bästa liv, och ser varje ögonblick som livsnjutning.). Jag älskar mig själv. Detta har inte alltid varit så enkelt alla dagar. Men jag arbetat och slitit och idag vet jag att jag älskart mig själv, för den fantastiska människa jag är. Jag älskar mina fyra underbara tjejer, var och en på sitt sätt. De är alla 4 så unika och härliga med alla sina egenskaper och ibland kan det verkligen utmana min kärlek till dem vilket ger utveckling och mina känslor blir ännu starkare!. Jag älskar mina fantastiska vänner- Vissa mer och vissa mindre. Hm, kan man säga så. Jag tror att detta beror också på att inte alla har visat sitt egentliga jag. Men bland dessa känner jag både kärlek och trygghet. Jag ser fram emot att sommarens veckor ska bjuda på mycket närhet av dessa. Människomöten är något som jag älskar. Så visst har jag kärlekens förmåga, visst älskar jag. Det kan också göra jävligt ont att älska. Jag har arbetat och lärt mig att förhålla mig till att det är faktiskt sanna ord som jag läste igår. Jag har en fantastisk förmåga som kan älska, att inte alltid vara älskad tillbaka-ja det gör det inte mindre underbart att älska! Saknad-ja, det är något helt annat!
 
 
Så tänk på detta mina vänner- En dag som idag är en dag som ska älskas och njutas som den vackraste av dagarna i ert liv! Vis ade ni älskar att ni älskar dem! Puss på er!

Godmorgon, sköna gröna sommar

Var är solen och värmen??? Jag sitter vid köksbordet och tittar ut med dagens första kaffe. Det klänns nästan som om det vore på väg mot höst. Jag tillhör ju den skaran människor som mer än gärna vill ha 30 grader varmt under sommaren. Solen och värmen är för mig en otrolig energikälla och jag laddar batterierna av dem. KOm fram igen du underbara sol!;)

Mina små troll sover fortfarande, eller nej nu tassade Wilma upp. Dags att göra frukost och bestämma vad dagen ska bjuda på.

Mil emellan..

Med bra teknik är avstånd ingen problematik numera att hålla kontakter och vänskap levande oss männsikaor emellan. Det är ju inte så att vi alltid har möjlighet att ha de vi håller av i vår närhet.  Så åter igen vårda banden till nära och kära med använda 2000-talets fantastisk teknik-ord har stor betydelse. Att få en kram en sol en ros eller bara en fråga om hur jag mår på ett sms är betydelsefullt för de flesta av oss-omtanken att jag är betydelsefull den ger känsla.

Det finns människor som är betydelsefulla för oss alla, trots att det oftare är både mil emellan och långt mellan mötena-youtube bjöd mig idag på känslan av någgra av dessa för mig betydelsefulla personer..Look!Jocke Ståhl!Mycket roligt bjuder de på, Barbados-grabbarna-Väl värda att kolla in i sommar!!

När tiden inte räcker till..

..eller när tiden räcker till.. Det var ett tag sedan, som jag satt vid datorn och delgav er vad som händer och sker. Kan skylla på både tid teknik och annat. Egentligen är det jag själv som inte har haft fokus..Tiden, jo. Har jobbat en hel del och fokuserat på detta. Teknik, jo-både dator och kamera verkar har gjort sina bästa dagar. Som en stjärna från klar himmel löste sig kamera problematiken som en skyddängel som dök upp där bakom min rygg. Datorn- ja, håller på att undersöka allt vad apple och mac och deras teknik och prislappar heter-vilken meny och värld det är!! I allafall sitter jag här nu och letar tillbaka till den där måbra känslan som det innebär för mig att uttrycka mig i ord. Kan säga att det är mindre harmoniskt att sitta vid juats min dator numera-texten har försvunnit 3 ggr nu-så det det får bli till att leta vidare bland bärbara system av mac. Att skapa känslan i orden och skapa en upplevelse intressant för läsaren underlättas av trygga arbetsverktyg. Iallafall för mig.

 
Sommar, sol och spring i benen- bus iallfall. Här har vi sommarlov och vi har definitivt vänt på dygnets timmar- de små leker länge på kvällarna och sover några timmar längre på mornarna. Underbart! Det är bara solen och värmen som skanas nu!! Härliga sommarkvällar med mycket grill och goda viner i goda vänners lag har den sista tiden bjudit på- riktigt mysigt. Båda Wilma och Matilda har firat sina födelsedagar och faktiskt har vi passerat halvårsskiftet och vare sig vi vill eller inte så går vi mot mörkare hösttider sakta men säkert igen.. Kan väl ha sin charm när vi är där igen. Men nu först mer sommar och värme förhoppningsvis!! Nix måste leta fram fram någon bra och spännande film ur sortementet här och låna ut till En god vän som skulle hyra film med sin 14-åring-så stänger videobutiken kl.21.00 här!! Hm märkligt.. Hej på er så länge!!

RSS 2.0