Lerumsdagarna- En möjlighet till umgänge, aktivitet o njutning för stora och små!!

Maj månad och det är dags för årliga Lerums Dagar. I dagarna 3  kan vi njuta av det där lilla extra som vår fantastiska kommun bjuder på i form av aktiviteter, mat, fika upptträdade mm. Vilket arrangemang- och så bra det blev att utöka dessa dagars yta med kvällsnjutning i form av god mat, dryck och uppträdande på härliga Aludden. Kan hoppas att sträckan mellan centrum och Aludden också aktiveras tills nästa år..:)



Lördagsfika på Ahlsens på torget, naturligtvis- Kolla så torget lever upp dessa dagar!! :)



Marie-Louise njuter av fika, sol och härlig utsikt mitt på torget hos Ahlsens!



Olle, Qlaez och Marie-Louise väntar på dragningen av årliga lax-lotteriet- Tror ni att de vann??

Marknadsbord på torget hade bla. tjejerna på Rallarrosen- Återigen ni som vill ha en extra dos njutning- Hos Rallarrosen är hela affären full av njutningsmöjligheter.



 



Titta så njutningfullt- dessa underbara röda krukor med smultronplantor i. Vilken altan skulle inte leva upp med dessa krukor!!.)

Kaffedoppet hade förutom sina fantastiska bakverk inne i affären, även korvförsäljning på utsidan. Alltid lika glada Sandra och Maria stod för denna försäljning till kunderna.





Wilma och Selma dök upp efter att ha varit hos sin pappa ett par dagar. Som alla andra små passade de på att bli ansiktsmålade på torget denna dag


Här mina ljuvliga små i väntan på att Magnus Carlsson skall beträda scenen på BaggesTorg

  

Det blev varmt att stå i solen och lyssna till Magnus Carlsson. Märkligt tyckte Wilma att han sjöng alla Barbados låtar, men Barbados var inte där..Ja, för att fylla torget borde de allt ha stått på scenen..

 



Wilma och Selma får här Magnus Carlssons autograf.

Nu blir det för varmt att sitta i solen och skriva..återkommer med mer njutningar från Lerumsdagarna lite senare..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0