Tid av återhämtning

Jag avslutade gårdag kvällen med att slå på ett pågående debattprogram på tv:n. Ett intresse väktes av dess innehåll och jag blev kvar framför tv:n. Marcus Birro gav några tänkvärda ord i debatten vem som avgör vem som är författare eller inte. Finns det några rätt eller fel här? Hans ord gav mig en tankeställare och en återhämtning av min skrivarlust. Jag älskar att leka med ord och få ner mina känslor i ord på ett papper. Klart som fan att jag ska fortsätta med detta!! Tack Marcus Birro för dina kloka ord i tv- rutan igår kväll!
Tid av återhämtning är en tid som jag är övertygad om att vi inte alltid tar oss tid till. Jag kan se idag hur viktigt det är för mig med denna tid- mina möten med mig själv med reflektioner och tankar. Det är då jag mår som bäst!!
Ett litet snabbt inlägg denna sena torsdagsnatt. Bloggen har också en återhämtningsfas kan jag säga. Den dagligt återkommande bloggen med med händelser, intryck och reflektioner i mitt liv kommer att finnas att tillgå inom det snaraste.
På återseende!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0